Hangmat

Waarom een middagdutje doen in een krakkemikkige schommelstoel? Onze portable hangmat is een veel betere keus!
Geef het maar toe. Je werkt veel te hard. Je verdient een onderbreking van de stress van de belangrijke meetings en conferenties. Trouwens, de voordelen van een krachtige korte middagdut zijn volop bewezen. Voor de echte ontspanning is onze hangmat onontbeerlijk. Wanneer je tijd nodig hebt om even over een belangrijk onderwerp uw ei te leggen hang je gewoon je hangmat op tussen twee stellingkasten in het magazijn, prakkeseren gaat een stuk makkelijker wanneer u erbij ligt! De hangmat wordt compleet met ringen aan iedere kant geleverd. Verstandig is het om de haken te bevestigen aan iets dat minimaal je gewicht kan dragen. Als je in uw kantoor niet beschikt over zware hangmapkasten dan kun je altijd een beroep doen op twee stagiaires. Die moeten het tenslotte nog leren. Met twee zwaar geschapen koffiejuffrouwen lukt het vast ook wel… 🙂
Na veertig snurkjes in je portable hangmat ben je weer geheel verfrist en klaar om weer aan het werk te gaan! Je collega’s zullen jaloers op je zijn en je kunt in no-time de kosten van de portable hangmat terug verdienen door deze per uur te verhuren….
Als je de portable hangmat niet in je kantoor wilt of mag (baas is afgunstig) gebruiken dan gaat hij het op het strand ook leuk doen. Vooral indien u een paar beach babes kunt traceren die de hangmat voor u in de lucht houden. Neem hem mee op vakantie!

Eigenschappen Hangmat:
Houdt tot zo’n 100 kilo.
Gewicht 260 gram, dus makkelijk mee te nemen.
+/- 250 cm lang.

€ 10.00

Naar de winkel

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *