Sony systeemcamera a7 II + 50mm f1.8 lens en 28-70mm zoomlens

Sony systeemcamera a7 II + 50mm f1.8 lens en 28-70mm zoomlens

Kies voor geweldige beeldkwaliteit en ongeëvenaarde vrijheid met de Sony α7-II, de eerste full-frame camera met 5-assige beeldstabilisatie. Trillingen worden hiermee gecompenseerd waardoor je foto’s scherper zullen zijn dan ooit tevoren.
Geniet van de Full frame kwaliteit van deze systeemcamera. Bij deze camera worden een 28-70mm zoomlens en lichtsterke 50mm F1.8 lens meegeleverd, maar is indien gewenst uit te breiden met vele andere lenzen die je eenvoudig op de camera bevestigd, om je camera nog beter aan te passen op de foto’s die jij op dat moment wilt schieten voor de beste resultaten.
Full frame body
De term “full frame” bij digitale camera’s staat voor het formaat van de sensor, deze sensor is de ziel van elke camera is het gedeelte dat het licht opvangt en omzet naar een digitaal bestand. Bij een full frame camera zoals deze Sony a7 mark II is die sensor overeenkomstig met het formaat van de ouderwetse film waar op geschoten werd.
Een full frame camera mét deze meegeleverde lenzen in deze prijsklasse is een unieke kans. Meeste camera’s in deze prijsrange hebben een “crop-sensor”. Een kleinere sensor die slechts een deel van al het licht opvangt waardoor er een deel van de foto gecropt wordt, vandaar de benaming.
Originele Sony 28-70mm f/3.5-5.6 zoomlens
Het eerste meegeleverde objectief in deze bundel, is een 28-70mm zoomlens (2,5x zoom) met een maximaal diafragma van f3.5 bij 28mm (maximaal uitgezoomd) en f5.6 bij 70mm (maximaal ingezoomd). Deze waarde geeft aan hoe groot de lensopening is en hoeveel licht er dus binnenkomt in de camera. Hoe dichter deze f-waarde bij de nul zit, des te groter de lensopening. En hoe meer licht, hoe beperkter de scherpte diepte. Hierdoor kun je geweldige foto’s schieten waarbij de voorgrond haarscherp is, en de achtergrond mooi vervaagt.
Originele Sony 50mm f/1.8 primelens
Met die scherptediepte zit het met de tweede meegeleverde lens helemaal uitstekend. Deze lens heeft een vaste brandpuntafstand van 50 mm, je kunt dus niet in- en uitzoomen met deze lens. Het maximale diafragma is hierbij zelfs f1.8, wat je in staat zal stellen schitterende foto’s van professionele kwaliteit te nemen.
Inclusief handige fotografietas
Bovenop de camerabody en 2 lenzen, ontvang je in deze bundel ook een handige fotografietas om je camera en toebehoren veilig in op te bergen en mee te nemen.