Samsung RB33N300NWW Koelkast met vriesvak

Vlees, vis en groente worden onder ideale omstandigheden bewaard in de Samsung RB33N300NWW koel-vriescombinatie, de temperatuur in de Cool Select lade is apart in te stellen. Verder is deze koelkast zeer zuinig dankzij energieklasse A+++ en hoeft u de NoFrost vriezer nooit te ontdooien. Koele lucht wordt gelijkmatig over de hele koelkast verspreid waardoor de temperatuur constant blijft.
Voordelen van de Samsung RB33N300NWW
* NoFrost – U hoeft de vriezer nooit te ontdooien
* Zeer zuinig dankzij energieklasse A+++
* Bewaar vlees, vis en groente onder optimale omstandigheden in de Cool Select Duo lade – U kunt de temperatuur in deze lade apart instellen.
* All Around Cooling – Koele lucht verspreidt zich gelijkmatig over de koelkast. Doordat de temperatuur constant blijft, blijven etenswaren langer vers.
Koel-vriescombinatie met vershoud technologie en NoFrost
De Samsung RB33N300NWW/EF is een Smart Space koel/vriescombinatie met energielabel A+++ en een inhoud van 315 liter.
Smart Space stelt u in staat om de ruimte in uw koelkast zo optimaal mogelijk te gebruiken. De vriezer is voorzien van volledig uitschuifbare lades en met de Easy Slide kunt u gemakkelijk etenswaren uit de koelkast halen. Daarnaast zijn de deurvakken te verstellen zodat u de ruimte in uw koelkast verder optimaliseren.
Met het All Around Cooling system van Samsung worden alle producten in uw koelkast gelijkmatig gekoeld. De koele lucht wordt door meerdere openingen door de koelkast heen geblazen, zo blijft de temperatuur constant voor langere versheid van uw etenswaren.
Met de speciale Cool Select Duo lade kunt u etenswaren zoals vlees, vis en groente onder ideale omstandigheden bewaren. U kunt de temperatuur van deze lade apart instellen van de rest van de koelkast.
Dankzij NoFrost technologie hoeft u uw koelkast nooit meer te ontdooien. Dankzij koude luchtstromen blijven uw koelkast en uw etenswaren ijs- en condensvrij. Hierdoor bespaart u ook nog eens op energieverbruik.
De Digital Inverter Compressor zorgt met 5 verschillende standen voor een constantere temperatuur in deze koelkast wat weer zorgt voor een langere versheid van uw etenswaren.