Canon systeemcamera EOS M50 + EF-M15-45S lens

Canon systeemcamera EOS M50 + EF-M15-45S lens

Deze moderne klassieker is compact en verrassend licht. Het stijlvolle ontwerp bevat de nieuwste technologie op het gebied van foto en video en past goed in je hand.
Canon EOS M50 MILC 24,1 MP CMOS 6000 x 4000 Pixels
Doe je verhalen eer aan
Deze compacte en veelzijdige connected systeemcamera beschikt over 4K-video, een uitklapbaar en draaiend touchscreen, een 24,1 Megapixel CMOS-sensor en DIGIC 8 voor het maken van onvergetelijke herinneringen met prachtige kleuren en details.
Maak uitzonderlijke foto’s en video’s
Maak zelfs bij de moeilijkste lichtomstandigheden direct met je camera verbluffende foto’s en hoogwaardige 4K-video’s dankzij de sensor van DSLR-formaat en de onvoorstelbare verwerkingskracht.
Modern design, intuïtieve fotografie
Deze moderne EOS M50 is uitgerust met Touch and Drag AF en een grote, centraal geplaatste elektronische zoeker en heeft het ideale gewicht voor een verfijnde, intuïtieve opname-ervaring uit de hand.
Verbinden en delen
Maak snel verbinding en zet automatisch beelden over naar je smartphone, tablet of PC via Wi-Fi, Bluetooth en automatisch synchroniseren en overzetten voor het eenvoudig delen via sociale media of het maken van back-ups op cloudopslagsites zoals irista.
Maak nieuwe herinneringen met hoogwaardige 4K-video’s
Maak ongelooflijke videobeelden met hoge resolutie, een unieke look en feel en vier keer de beeldkwaliteit van Full HD.