Nagellak pen UV lamp

Nagellak pen UV lamp

Mooi gelakte nagels, wij vrouwen houden ervan! Twee weken lang een perfecte manicure is geen enkel probleem met deze gel nagellak pen. En het mooie is dat jij het gewoon zelf thuis kunt doen. De nagellak is eenvoudig en gelijkmatig te verdelen over de nagels, droogt niet uit en geeft een intens dekkende kleur af. Ervaar deze salonervaring nu vanaf slechts 3,99. Je hebt keuze uit maar liefst 14 kleuren.
Salonkwaliteit gel nagellak
Een nagellak die jouw nagels doen stralen alsof je net bij de manicure vandaan komt. Deze nagellak pen krijgt het voor elkaar! Ideaal voor vrouwen die snel en eenvoudig prachtige gelakte nagels willen. Door de gel nagellak blijft het tot wel 2 weken mooi zitten.
Je zult je misschien afvragen wat het voordeel van deze pen is ten opzichte van een potje nagellak? Naast dat het veel geknoei voorkomt, is het omvallen van het potje nagellak bij deze pen ook verleden tijd. Bij de pen heb je de nagellak en het kwastje in één. Eenvoudig, praktisch en ideaal! Het soepele en zachte kwastje zorgt voor een mooie, gelijkmatige verdeling van de nagellak. Je hebt keuze uit maar liefst 14 prachtige kleuren. De nagellak is geschikt voor zowel natuurlijke- als kunstnagels. Je kunt de gel eenvoudig verwijderen met nagellakremover.
*Tip: Gebruik de topcoat en basecoat voor het beste resultaat! Zo kun jij langer genieten van jouw mooie gelakte nagels. Elke pen bevat 5ml aan nagellak.
Wanneer je gellak gebruikt is het nodig om dit goed te laten uitharden d.m.v. een UV-lamp. Je hebt de keuze om een UV LED lamp erbij te bestellen. Dan kun je gebruik maken van deze compacte 12 Watt UV LED lamp. Je nagellak is hiermee super snel uitgehard. Met deze lamp kun je zowel UV gel, LED gel en gellak snel en eenvoudig laten uitharden. De lamp wordt geleverd met een USB kabel van 1 meter lang en beschikt over 6 UV/LED lampjes.De LED lamp wordt random verstuurd in de kleur rood of zwart.
Door verschillende producten in je winkelwagen te zetten stel jij je eigen set samen.
Indien dit product is gebruikt, mag deze helaas niet meer geretourneerd worden.
Bestel een potje nagellak t.w.v. 15,00 nu voor slechts 3,99.
Optioneel: UV-lamp t.w.v. 25,00 nu voor slechts 9,99.