Panasonic systeemcamera DC-GX880KEGS

Panasonic systeemcamera DC-GX880KEGS

De systeemcamera die past bij jouw stijl
Of je nu op straat in de buurt fotografeert of een landschap in het buitenland vastlegt, met de LUMIX GX880 zie je er fantastisch uit terwijl je prachtige foto’s maakt.
Voor de stijlvolle fotograaf
Het ontwerp van de LUMIX GX880 combineert metalen onderdelen met lederachtige accenten voor een stijlvolle, verfijnde look. De compacte body heeft een ingebouwde flits, één van de vele functies die deze camera erg gebruiksvriendelijk maken.
Beeldkwaliteit
Maak hoogwaardige, levensechte afbeeldingen met een uitstekende resolutie, hoog contrast en een indrukwekkende kleurweergave. De LUMIX combineert de digitale Live MOS-sensor en Venus Engine en zorgt zo voor heldere beelden met minimaal geluid, zelfs in situaties met weinig licht en een maximale gevoeligheid van ISO 25600.
Draadloos verbonden
Met de Panasonic Image App op een smartphone of tablet kun je je fot’s direct uploaden en op sociale media delen.
4K Photo
Of het nu gaat om een feestmoment, een groepsselfie of je hond die gewoon niet stil wil zitten, je kunt het beste moment met 30 frames per seconde vastleggen en opslaan als een equivalent beeld van 8 megapixels.
Dual shutter en draaibaar scherm
Bij het nemen van selfies is het 3.0-inch 180 graden flip-up touchscreen en de Dual Shutter erg handig. De functieknop Fn3 biedt een extra manier om de sluiter te bedienen wanneer je de camera alleen in je linker- of rechterhand houdt.
Post Focus – Maak nu de foto, kies het focuspunt later
Stel je voor precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs na het maken van de foto. De Post Focus-functie geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scene vast, bekijk het beeld en raak het deel van de foto aan dat je wilt scherp stellen. Het is eenvoudig, verbluffend en allemaal beschikbaar op de camera.
Focus Stacking – Bepaal het focusgebied later
Met de Focus Stacking-functie kun je het focusgebied aanpassen door meerdere beelden samen te voegen. Je kunt een afbeelding krijgen met precies het soort defocus dat je zoekt, dat perfect bij macro-opnames past.