Hisense RQ758N4SAI1 Amerikaanse koelkast

Hisense RQ758N4SAI1 Amerikaanse koelkast

De Hisense RQ758N4SAI1 is een Amerikaanse koelkast. De koelkast heeft een hoogte van 179 cm en een breedte van 91 cm. De koelkast heeft een inhoud van 294L koelen en 217L vriezen en heeft energieklasse F
Amerikaanse koelkast
Een Amerikaanse koelkast wordt ook wel een side-by-side koelkast genoemd en is met name populair om zijn enorme inhoud. Bij een Amerikaanse koelkast zit het koel- en vriesgedeelte naast elkaar. Soms is een ice-dispenser aanwezig waarmee je eenvoudig en snel ijsblokjes maakt. Een punt om rekening mee te houden bij de Amerikaanse koelkast is de wateraansluiting. Sommige koelkasten hebben een eigen waterreservoir, maar er zijn ook Amerikaanse koelkasten die aangesloten moeten worden op de waterleiding.
Over Hisense
Hisense is een hightech bedrijf, opgericht in 1969. Ze behoren tot de grootste fabrikanten van consumenten-elektronica ter wereld. Ze waren sponsor van de UEFA tijdens het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk 2016 en het Wereld kampioenschap voetbal 2018 in Rusland. Sinds juni 2017 is Hisense ook te koop in Nederland.