Cadeautjes
Je leest nu:

Aanstekers bedrukken: alle soorten aanstekers op een rij!

0
Blog

Aanstekers bedrukken: alle soorten aanstekers op een rij!

De aansteker doet het nog altijd goed als relatiegeschenk. Het is een goedkoop maar absoluut bruikbaar geschenk die je ook nog eens kunt laten bedrukken met je logo of website adres. Grote kans dat je met aanstekers de juiste keuze maakt. Er zijn bovendien veel soorten aanstekers die je kunt kiezen. Je kunt het dus zo modern en kostbaar maken als je zelf wilt.

Op Aanstekerwereld.nl geven we je graag een kijkje in de mogelijkheden die er zijn en wat er betreft het bedrukken of personaliseren allemaal mogelijk is.

De basis aansteker

Een basis aansteker is natuurlijk iets moois om te krijgen. Je kunt er zelfs een logo op kwijt en de aansteker laat het nooit afweten. Het is misschien een van de goedkopere modellen die je kunt bestellen maar maakt het niet minder populair. Het is dan ook een aansteker die je best als een opsteker kunt zien. 

Aansteker met flesopener

Voor de echte mannen onder ons is er natuurlijk een aansteker met flesopener. Deze is ook klein en eenvoudig maar voorzien van een stevige opener voor bier en drankflessen. Leuk en handig dus om op zak te hebben. Zo hoeft de aansteker niets met roken te maken te hebben.

Stormaanstekers

Een aansteker die het altijd zal doen. Dan hebben we het natuurlijk over de storm aansteker die een kleine driehoekige vlam heeft. Handig op momenten dat er veel wind staat. En je het niet lukt met een normale aansteker. De storm aansteker is er in verschillende soorten. Van een relatief eenvoudig model tot een luxe uitvoering.

Lees tip:  Falke Family kniekous is een sok die je opwarmt bij elk koud moment

Barbecue aansteker

Voor de echte bbq liefhebbers onder ons is er een mooie aansteker met een langere voorkant zodat je niet direct bij het vuur bent. Een veilig afstand dus om een bbq aan te steken. Dat is natuurlijk altijd een goed cadeau. Die je ook nog eens kunt personaliseren.

Staaf aanstekers

De staaf aansteker is een luxe aansteker die je echt kunt zien als een luxe relatiegeschenk met waarde. Je kunt hem laten bedrukken en eveneens in een mooie box cadeau geven. Hoe leuk en uniek is dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *