Cadeautjes
Je leest nu:

Armband met naam een uniek én persoonlijk cadeau

0
cadeau roze
Blog

Armband met naam een uniek én persoonlijk cadeau

Een armband met naam is een uniek en persoonlijk cadeau. Een armband met naam voor uzelf, gewoon omdat u graag een mooie armband wilt dragen. Of wanneer u deze armband wil dragen als aandenken aan een dierbare. Maar u kunt een armband met naam ook cadeau geven aan uw man, uw kinderen, uw moeder, uw oma of aan een vriendin. In de armband kan meer dan alleen de naam worden gegraveerd. U kunt kiezen uit heel veel lettertypes en de armband is nog persoonlijker te maken door een symbool toe te voegen. Zo kunt u zelfs een portretje van de kinderen in de armband laten graveren en deze ook nog voorzien van hun naam. Zoek een mooie armband uit en kies daarbij het lettertype. Plaats dan een symbool of upload een foto en zie direct hoe deze eruit komt te zien.

Een prachtige armband met naam of een unieke gravure

Een armband met naam is een prachtig sieraad. Zeker als u er ook een gravure in laat maken. Gelegenheden waarbij vaak een armband met naam wordt gegeven zijn onder andere; een geboorte, een doop, een verjaardag een huwelijk of een overlijden. Door de armband met naam zelf samen te stellen geeft u een uniek cadeau. U kunt ook een armband laten voorzien van een afbeelding van bijvoorbeeld de kinderen of de klein kinderen. Ook hier kunt u één of meerdere namen toevoegen. Wanneer u medicijnen gebruikt of bijvoorbeeld epilepsie heeft kunt u dit, in speciale armbanden, laten ingraveren. Zo kan iedereen, in een noodgeval, zien dat u afhankelijk bent van medicijnen. U kunt dit laten aangeven door letters en door symbolen. U kunt het op die manier persoonlijk maken en helemaal naar uw smaak. 

Lees tip:  Laat je inspireren door toffe woonstijlen en opties voor je interieur

Laat naast een armband met naam ook een ketting graveren

Naast een armband kunt u ook kiezen voor een ketting met naam. Eigenlijk laat u dan niet de ketting, maar een hanger voor aan de ketting graveren. Net als bij de armband, kunt u bij de ketting met naam ook kiezen uit heel veel mogelijkheden. Wilt u een foto ingegraveerd hebben? Een naam erbij? Alles is mogelijk. Door zelf het lettertype te kiezen en zelf de boodschap te schrijven wordt een ketting met naam, net als een armband met naam, een uniek en persoonlijk cadeau. Bent u op zoek naar een zeer persoonlijk cadeau dan is een armband of een ketting voorzien van een ingegraveerde boodschap echt iets voor u. U schrijft zelf de ingegraveerde boodschap en kiest hier ook zelf het lettertype bij. U maakt het nog persoonlijker met een gegraveerde foto of een symbool. 

Als aandenken een foto of een naam laten graveren op een ketting of armband

Wanneer u een mooi aandenken wilt hebben van een overleden dierbare denk dan eens aan een ketting of armband met naam of foto. Zo heeft u uw overleden dierbare altijd bij u. U kunt zelf eenvoudig een persoonlijke armband of hanger voor een ketting samenstellen. Wilt u een foto op de hanger of de armband dan kunt u deze uploaden bij de armband of hanger die u mooi vind. U kunt de naam of een speciale datum erbij plaatsen. U ziet direct hoe de armband of ketting eruit komt te zien.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *