Cadeautjes
Je leest nu:

Ben jij op zoek naar een cadeautje voor een man of voor je vader voor Vaderdag?

0
Blog

Ben jij op zoek naar een cadeautje voor een man of voor je vader voor Vaderdag?

Bezoek dan eens de Heerenzaak op de Maasstraat 89 in Amsterdam. Woon je niet in de buurt van Amsterdam of heb je geen zin om onze fysieke winkel te bezoeken? Neem dan een kijkje op Heerenzaak.nl In onze winkel vind je veel herenkleding maar ook leuke mode accessoires die perfect geschikt zijn om cadeau te geven tijdens de verjaardag van je man of vriend of voor Vaderdag aan je vader.

Geef sokken cadeau!

Wellicht denk je, nou dat is een leuk cadeau maar niet heus… Toch zijn heren sokken de laatste jaren echt een modeonderdeel geworden. De kleurrijke varianten zie je overal onder nette pantalons of stoere spijkerbroeken opdoemen. Sokken mogen gezien worden vandaag de dag! Ben jij op zoek naar een vrolijk, blijmakend cadeau? Kies dan bijvoorbeeld voor een leuke serie Happysocks!

Heren bretels handig en modieus!

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen, de leuke of soms chique bretels. Ondanks de bretels stammen uit het jaar 1736, zijn ze vandaag de dag nog steeds erg geliefd en ook nog eens handig en modieus! Kies voor een effe heren bretels in een leuke kleur of één met een werkje.

Draagt jouw vader of man vaak een stropdas?

Niet iedere man vindt ze fijn, de stropdassen. Toch zijn er nog een groot aantal mannen die bijna dagelijks een stropdas dragen, meestal voor het werk. Een leuk persoonlijk cadeau is voor deze mannen een mooie stropdas. Een leuke kleur, een vrolijk werkje of juist een mooie chique stropdas. Met een stropdas kan een man zich onderscheiden van andere, hoe leuk is het om hem dan een persoonlijk door jou gekozen exemplaar te geven! Hij zal altijd aan je denken als hij de stropdas omknoopt. Natuurlijk verkopen we bij Heerenzaak.nl ook dasspelden voor als je het cadeautje nog persoonlijker wilt maken!

Lees tip:  Het leukste valentijnscadeau voor haar


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *