Cadeautjes
Je leest nu:

Bronzen beelden zijn het beste cadeau

0
Blog

Bronzen beelden zijn het beste cadeau

Ben je op zoek naar bronzen beelden voor een speciale gelegenheid? Artihove heeft voor zowel buiten als binnen verschillende vormen beschikbaar. Hierdoor kun je jouw huis voorzien van een bepaalde luxe, terwijl je er niet te veel voor hoeft te betalen. Ook heb je te allen tijde een beeld in jouw woning of tuin staan dat een bepaalde symboliek met zich meebrengt. Doordat er vaak een boodschap achter zit, zou het ook een geschikte oplossing zijn om cadeau te doen aan iemand. Het is daarom goed om te bekijken welke mogelijkheden er zijn en voor een schappelijke prijs kunst in huis te halen. 

De symboliek achter bronzen beelden maakt het speciaal 

Bronzen beelden cadeau doen aan iemand anders behoeft altijd een goede keuze. Het beeld moet immers in zijn geheel bij iemand passen en daarnaast een bepaalde boodschap overbrengen. Hierdoor zijn er zowel menselijke figuren als bloemen terug te vinden. Ook heb je een grote verscheidenheid aan vormen er omheen, wat weer een andere symboliek met zich meebrengen. Voor een afscheid collega kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mens met een ronde eromheen. Dit toont aan dat het niet het einde is en dat er nog een pad is naar de toekomst. Door er op deze manier naar te kijken heb je altijd een geschikt cadeau te pakken. 

Een tijdloze uitstraling bij jou in de tuin 

Bronzen beelden voor de tuin komen voornamelijk in dieren en bloemen. Deze beelden kun je in een enkele vorm aanschaffen, maar ook combineren. Doordat deze in hoogte verschillen met de beelden die voornamelijk voor binnen bedoeld zijn, ga je ze goed terugzien tussen de planten en bloemen in de tuin. De tuinbeelden hebben altijd een tijdloze uitstraling. Hoe lang je ze ook in de tuin hebt staan, het zal er altijd uitzien alsof je de beelden net pas aangeschaft hebt. Er treedt namelijk weinig tot geen slijtage op en de slijtage die optreedt, zorgt voor een nieuwe uitstraling. 

Lees tip:  Een T-shirt als cadeautje

Laat een beeld ontwerpen 

Naast het vaste assortiment aan bronzen beelden kun je ook gaan voor een eigen ontwerp. Kunst wordt namelijk ook op maat gemaakt. Deze kunstwerken worden ontworpen aan de hand van jouw persoonlijkheid en de wensen die je uitspreekt. Van hieruit wordt eerst een schets gemaakt, zodat je kunt zien wat het uiteindelijke beeld gaat zijn. Daarna gaat een kunstenaar aan de slag met het maken van het beeld. Het gehele proces word je op de hoogte gehouden en als het kunstwerk helemaal af is, heb je een uniek exemplaar te pakken. 

Altijd het beste cadeau 

Je kunt te allen tijde bronzen beelden vinden voor iedere speciale gelegenheid. De beelden kunnen geheel aan iemands persoonlijkheid aangepast worden en je brengt er een mooie boodschap mee over. Welk beeld je ook neemt, niemand anders zal hetzelfde cadeau geven tijdens een feest. Collega’s, vrienden en familie zullen jou dankbaar zijn voor de toevoeging aan het interieur of de tuin. Ook jijzelf kunt tevreden terugkijken op het beeld dat jij uitgekozen hebt voor jezelf of een ander.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *