Cadeautjes
Je leest nu:

Cadeaus geven per post, hoe doe je dat?

0
Blog

Cadeaus geven per post, hoe doe je dat?

Het bestellen van originele geschenken en thuis laten bezorgen wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets. Het is namelijk een geweldig alternatief als je niet bij iemand thuis op bezoek kunt komen, maar wel een cadeau wilt geven. Of het nu voor een verjaardag, geboorte, Sinterklaas of Kerst is…er is een cadeau per post voor elke gelegenheid!

Hoe werkt dat zo’n cadeau per post?

Benieuwd hoe het versturen van cadeaus rechtstreeks naar de ontvanger in zijn werk gaat? Jij kiest online een mooi cadeau uit. Bij het afronden van de bestelling geef je als bezorgadres het adres van de ontvanger op. Je wilt natuurlijk wel dat het een verrassing blijft, dus laat de bevestiging van de bestelling en de factuur naar jouw eigen adres sturen. Vervolgens maakt de webshop de bestelling in orde en gaat de postbode op pad om het cadeau in de brievenbus te doen of als pakket bij de ontvanger af te geven. Momenteel is het wel erg druk bij de post door het grote aantal online bestellingen. Let er dus goed op dat je ruim op tijd je bestelling plaatst. Zeker als je iemand op een speciale dag wilt verrassen!

Inspiratie voor cadeaus

Heb je wat inspiratie nodig om een leuk thuis bezorg cadeau te bestellen? Lees dan snel verder. Een cadeau optie die het altijd goed doet is chocolade. Heel geschikt als bedankje, maar ook om iemand een hart onder de riem te steken of om iemand te feliciteren. Wil je iets originelers bestellen? Bijvoorbeeld voor die vriend of vriendin met wie je al veel te lang niet hebt kunnen proosten? Kies dan voor een cadeau set bestaande uit drie soorten wijn en de bijbehorende glazen van de familie Meiland of een van de andere pakketten met Meiland wijn. Hilariteit ten top als dit pakket wordt geopend! Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken, dan is een heerlijk Rituals pakket het perfecte geschenk.

Lees tip:  3D printer objecten: voorbij het plastic

Zoals je leest zijn er veel verschillende cadeau opties om via de post te laten bezorgen. Dus leef je uit en verras deze feestdagen nog jouw vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma, of kind met een fantastisch cadeau per post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *