Cadeautjes
Je leest nu:

Cadeaus voor een feestelijke heren outfit!

0
Blog

Cadeaus voor een feestelijke heren outfit!

Kleding maken de man en accessoires maken het af. Daarnaast zijn het leuke cadeaus om mannen mee te verblijden. Vrouwen kunnen geen accessoires genoeg hebben maar ook voor heren is er een ruim aanbod om je outfit net wat feestelijker en compleet maken. In deze periode waar bruiloften, feesten en partijen elkaar in rap tempo afwisselen zijn goede accessoires geen overbodige luxe.

#1 Riemen

De tijd dat een riem alleen maar nodig is om je broek omhoog te houden die is voorbij. Tegenwoordig is een riem een echt fashion item. In een handomdraai creëer je een complete en stijlvolle look zonder dat deze ontzettend in het oog springt. Zorg dat de riem overeenkomt met je schoenen voor een stijlvol geheel. Maar ook de broek is niet geheel onbelangrijk. Brax broeken zijn bijvoorbeeld heel stijlvol.

#2 Bretels

Bretels zijn zo old school maar daardoor ook super hip! Bretels zijn een stijlvolle manier om je broek op te houden. En daarnaast de enige juiste wijze om de broek van een smoking of jacquet op zijn plaats te houden. Waar ze vroeger verborgen werden gehouden achter een jasje mogen ze nu gezien worden. Verkrijgbaar in vele materialen en kleuren zorgen de bretels voor een ware fashion statement.

#3 Manchetknopen

Voor gelegenheden als een bruiloft, feest of belangrijke zakelijke meeting maken manchetknopen je pak helemaal af. Het geeft je kostuum een feestelijke twist en zorgt voor een verpletterende eerste indruk. Of je nu gaat voor een strak of grappig ontwerp met manchetknopen zit je altijd goed.

Lees tip:  Cadeaubonnen geven

#4 Pochet

Er is een tijd geweest dat een pochet als ouderwets beschouwd werd. Nu niet meer! Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en voorzien van hippe prints is het pochet terug van weggeweest. Draag je een pochet smart casual, in een colbert of blazer dan kun je qua kleur en design helemaal los. Bij de combinatie met het pak, zorg er dan voor dat het pochet afgestemd is op de kleur van je overhemd of stropdas.

#5 Strik

Super hip en een echte eyecatcher, de strik! Verkrijgbaar in vele kleuren en diverse varianten zoals een praktische zelfstrikker, een trendy gebruide variant of een stijlvolle zijde strik. Geef jouw outfit de ultieme party twist met een

Zo zie je maar weer ook de moderne man kan wel wat accessoires gebruiken om op elke moment van de dag, en op elk feest Suitable gekleed voor de dag te komen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *