Cadeautjes
Je leest nu:

Cadeautip: Gellak nagels!

0
Blog

Cadeautip: Gellak nagels!

Zoek je een leuk cadeau dan zijn gellak nagels misschien wel het antwoord! Maar wat zijn gellak nagels? In dit artikel bespreken we wat gellak nagels zijn, hoe zet je ze en natuurlijk waarom je ze zou moeten geven!

Wat zijn gellak nagels?

Gellak nagels zijn anders dan normale nagellak. Gellak nagels zijn namelijk sterker dan gewone nagellak, daarnaast gaan ze ook langer mee. Dit komt door de gel substantie die in de lak verwerkt zit.

Hoe zet je gellak nagels?

Gellak nagels zet je in 3 lagen voor optimaal resultaat. De eerste laag is een basislaag die je eigen nagel versterkt en waardoor de kleur beter tot uiting komt. Daarom is de tweede laag de kleurlaag. Gellak nagels zijn in veel kleuren te vinden, dit komt omdat er elke jaar wel zo een vijf tot tien nieuwe kleuren op de markt komen! Hierdoor hoef je dus nooit verveeld te raken in het uitgebreide assortiment. De laatste laag die je aanbrengt is de toplaag. De toplaag zorgt ervoor dat er zo min mogelijk krassen en schade op je nagels ontstaat.

Gellak nagels worden echter op een bepaalde manier gedroogd. Hierdoor wordt de gel in de lak uitgehard. Dit gebeurt bij elke laag gedaan onder een lamp, een UV lamp of een LED lamp. Bij elke lamp hoort een bepaalde uithardt tijd. Bij een UV lamp is het handig om 120 seconden aan uithardtijd aan te houden, voor een LED lamp is dit 60 seconden.

Waarom zou je gellak nagels cadeau doen?

Gellak nagels zouden een super leuk cadeau zijn aangezien je iemand echt een bezigheid geeft waar ze nog lang plezier van kunnen hebben. Daarnaast kan je ook kiezen voor een mooie gel nagellak starterspakket, hierdoor geef je een speciaal cadeau waar iemand alles al heeft om te kunnen beginnen aan misschien een nieuwe hobby!  

Lees tip:  Iedereen kan modieuze billen hebben dankzij sculptra