Cadeautjes
Je leest nu:

De allerleukste en origineelste kerstcadeautjes voor vrouwen op een rijtje

0
Blog

De allerleukste en origineelste kerstcadeautjes voor vrouwen op een rijtje

De mooiste tijd van het jaar breekt weer bijna aan. Dagen vol gezelligheid met de mensen die je dierbaar zijn, lekker eten, goede gesprekken en natuurlijk leuke cadeaus. Een goed moment om jouw dierbaren te vertellen hoeveel ze voor je betekenen. Dit uit te drukken in een aantal persoonlijke cadeautjes. Er zijn vast genoeg bijzondere vrouwen in je leven. Je moeder, je zus, een vriendin of een hele lieve tante.

Kerstmis is het perfecte moment om deze belangrijke vrouwen eens goed in het zonnetje te zetten. Een kerstcadeau voor vrouwen is echter niet makkelijk te vinden. Alhoewel, er is natuurlijk volop keus. Maar hoe kies je nu het cadeau wat het beste bij haar past? In dit artikel zetten we de allerleukste en origineelste kerstcadeautjes voor vrouwen op een rijtje.

DIY fotoboek

Heb je heel wat mooie herinneringen aan deze speciale vrouw in je leven? Hoe leuk is het dan om zelf een mooi fotoalbum in elkaar te zetten? Geen kant-en-klaar gemaakt album op de computer die je tegenwoordig zo vaak ziet, maar eentje die echt helemaal zelf ingevuld is. Inclusief de mooiste foto’s van jullie mooiste momenten samen. Vul deze zelf aan met grappige onderschriften. Een prachtig cadeau waar heel veel werk in gaat zitten, maar waarmee je ook direct toont wat zij voor jou betekent.

Gepersonaliseerde sieraden

Sieraden zijn eigenlijk altijd een goed idee. Hier wordt vrijwel elke vrouw gelukkig van. Om het nog nét wat specialer te maken, kan je ervoor kiezen om de sieraden te personaliseren. Op die manier wordt het cadeau niet alleen persoonlijker, maar ook nog eens veel dierbaarder voor deze belangrijke vrouw in je leven. Dit zal zeker een schot in de roos zijn.

Lees tip:  Het ideale cadeau: van fidget spinner tot kerstsokken

Een magische mok

Op zoek naar een klein en speciaal cadeau? Dan is een magische mok precies wat je nodig hebt. Dit is een op het oog uitziende simpele mok. Misschien zelfs een beetje saai. Misschien vraagt de ontvanger zich zelfs wel even aan waar ze zo’n eenvoudige mok aan heeft verdiend. Op het eerste gezicht lijkt het namelijk gewoon een simpele, zwarte mok. Er lijkt echter iets magisch te gebeuren wanneer hier een warm drankje in wordt geserveerd. Plotseling verschijnt er namelijk een mooie foto, ontroerende tekst of misschien wel iets erg komisch. Je ontwerpt de mok geheel naar eigen wens en het is voor de ontvanger een verrassing wat zij te zien krijgt.

Romantische avond

Op zoek naar een cadeau voor de belangrijkste vrouw uit je leven? Je partner? Je maatje? Je alles? Dan wil je natuurlijk echt iets speciaals doen. Kies er bijvoorbeeld voor om buiten haar weten om een geheel romantisch avondje te organiseren. Bijvoorbeeld met kerstavond. Breng de kinderen vroeg naar bed en verras haar met een kamer vol lichtjes, een heerlijk 6-gangen diner en tijd samen. Sluit de avond af met een fijne massage en je hebt haar het beste kerstcadeau ooit gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *