Cadeautjes
Je leest nu:

De beste cadeaus voor een baby

0
Blog

De beste cadeaus voor een baby

Cadeau’s kopen voor een baby kan lastig zijn. Waar doe je de pasgeborene een plezier mee? En niet geheel onbelangrijk, wat zullen de ouders ervan vinden. Op het internet zijn genoeg websites te vinden met inspiratie voor een perfect cadeau. Zo zijn er een aantal categorieën waaruit je kunt kiezen. Wij hebben deze onder elkaar gezet met een aantal leuke tips. Zo ben je verzekerd van een leuk cadeau voor het kleintje. 

Kleding

Allereerst is babykleding een makkelijke en brede categorie. Kleding cadeaus kunnen gaan van een schattig mutsje tot een warme winterjas  tot een vestje. Een vestje is altijd fijn voor de ouders. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te doen wat erg handig is tijdens de maanden waarin het al flink koud kan zijn. Met een rompertje zit je overigens altijd goed. Een baby draagt namelijk altijd een rompertje. Je hebt ze met leuke kleuren en figuurtjes of een simpele effen. Let wel op het seizoen bij het kopen van kleding voor een pasgeboren baby. Koop geen te grote kleding als de baby het al direct aan kan. Denk hierbij aan een paar schoenen en een winterjas voor je baby

Speelgoed

Voor een baby is het juiste speelgoed belangrijk. Hij moet namelijk alles nog leren en met speelgoed maak je hem een beetje wegwijs. Speelgoed voor een baby is dan ook bijna altijd educatief. Een spiegeltje leert een baby bijvoorbeeld zijn omgeving en zichzelf verkennen. Een muziekdoosje kan voor een baby erg leuk zijn, aangezien ze gevoelig zijn voor ritme. Ook is een rammelaar leuk om te geven. Hierbij kan hij goed zijn handjes gebruiken en zelfs zijn mond. 

Lees tip:  Bronzen beelden zijn het beste cadeau

Boeken

Een baby heeft nooit genoeg boeken. De gemiddelde ouder leest elke dag wel een verhaaltje voor. Boeken zijn ook erg educatief, zelfs voor een baby. Vaak zijn het de opvallende kleuren in de boeken die de babys aantrekkelijk vinden. Ook kan een boekje inspelen op de zintuiglijke ervaringen van het kleintje door de optie tot voelen, ruiken en trekken. Zo is een boekje spannend en leerzaam voor de baby en zeker ook voor de ouders.  



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *