Cadeautjes
Je leest nu:

De beste games van 2021

0
Blog

De beste games van 2021

De eerste maanden van 2021 zijn bijna voorbij. Welke games moet je toevoegen aan je game collectie? Wat zijn de beste games van 2021. Om die vraag te beantwoorden moeten we kijken naar welke games er recent zijn uitgebracht en welke games er nog gaan komen.

De beste games op dit moment

De beste games om dit moment zullen toch wel uit een klein 5 tal bestaan. Het gaat hier om de nieuwste call of duty en hun game mode Warzone. Uitermate populair. De franchise van Call of Duty released regelmatig updates met nieuwe content om het spel op het hoogste niveau te halen. De battle royale game mode is heel populair. Dit komt door de grote mapsize en een groot arsenaal aan wapens en attachments die je kunt gebruiken en levelen. De cirkel wordt steeds kleiner en zo zal je steeds in een ander deel van de map aan het vechten zijn. Wees de laatste om te overleven in de Warzone om te winnen. 

Daarnaast is Assassins Creed Valhalla een super goede game om te spelen. Deze offline game beschikt over een gigantische open world waar van alles in is te doen. Je speelt als een viking die deel uitmaakt van een groep. Of je nou steden plundert of gaat vissen. Alles is mogelijk in deze game. De graphics zijn waanzinnig en het landschap en het weer zijn dynamisch. De nieuwste mechanisme en technologieën zijn toegepast in de game. Daarnaast heeft Ubisoft nog veel meer in de game gestoken en dit resulteert tot waarschijnlijk de beste Assassins Creed die ooit gemaakt is.

Lees tip:  Korte dames laarzen in alle stijlen

De beste games die nog moeten uitkomen

Er zijn genoeg goede games die uitkomen in 2021 maar er steken er een paar bovenuit die het waard zijn om uit te lichten.

Far Cry 6: De nieuwste game van de Far Cry 6 serie heeft nog geen release date maar de game zal laat in de lente of vroeg in de zomer uitkomen. In de nieuwste Far Cry speel je als een guerrillastrijder in een stad en haar omgeving die onderdrukt wordt door een dictator. Het is aan jou om te stad en haar bevolking te bevrijden van deze dictatuur. Deze game wordt ontwikkelt door Ubisoft. Je kan dus wel verwachten dat de beste technologieën worden toegepast. Hoe mooi de game Assassins Creed Valhalla is, zo mooi zal de game Far Cry 6 zijn. Misschien zelfs beter. De game is veelbelovend en er komen zijn goede geluiden te horen over de game in game communities. Een aanrader dus!

Battlefield 6 zal dit jaar ook uitkomen. Na de minder succesvolle games van Battlefield komen ze nu sterk terug. Alle elementen van de succesvolle series zijn bij elkaar gehaald om deze game zo goed mogelijk te ontwikkelen. Ook hier worden de beste technologieën ingezet voor de game. Game ontwikkelaar DICE gaat terug naar het succes. Er zijn al aardig wat leaks over de game. Er is nog niet heel veel informatie inhoudelijk over de game maar dat er goed aan gewerkt wordt is een feit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *