Cadeautjes
Je leest nu:

De leukste back-to-school cadeaus voor scholieren

0
Blog

De leukste back-to-school cadeaus voor scholieren

Het is bijna weer zover, de nieuwe schoolperiode komt er weer aan en dat betekent weer nieuwe boeken kopen, en nieuwe schoolspullen. Bijna elke winkel of online webshop biedt wel een aanbieding met betrekking tot schoolspullen aan, echter is het vaak alsnog een dure aankoop. Een nieuwe etui, een nieuwe eastpak padded pak’r rugzak natuurlijk, schriften, stabilo pennen, markeerstiften, wellicht zelfs een nieuwe laptop of tablet, dit kan veel geld kosten, daarom lichten wij drie leuke cadeaus uit om een aankomend scholier te geven (voor zijn/haar verjaardag misschien of gewoon zomaar).

  • Een nieuwe rugtas

Een rugtas als cadeau geven is erg leuk, het is iets wat een scholier geheid nodig heeft. Maar met de vele opties en soorten en maten rugzakken kan het soms moeilijk zijn een rugtas te kiezen welke echt niet alleen geen rugpijn veroorzaakt maar ook nog eens erg leuk is. Als je echt een goede rugzak cadeau wilt geven die niet snel kapot gaat en ook nog eens erg trendy is, dan kan je het beste een eastpak rugzak kopen. Deze rugzakken zijn namelijk al jaren de rugzak die je moet hebben als scholier. Tegenwoordig zijn er elk jaar weer nieuwe leuke en hippe ontwerpen waar je uit kunt kiezen.

  • Pennen, markeerstiften, viltstiften

Een ander item waar je een scholier blij mee kunt maken zijn markeerstiften, of leuke gekleurde stabilo pennen, iets welke elke scholier wel wilt hebben. Ze zijn namelijk soms ook nog eens prijzig, daarom ook niet zo snel meer aangeschaft door iedereen, desalniettemin wel leuk om te geven als cadeau, wat ook niet ligt te verstoffen in een kast.

  • Easy gift: Cadeaubon
Lees tip:  De leukste cadeaus voor tijdens de feestdagen

Het is soms lastig een leuke school cadeau te geven, daarom is de easy gift maar niet minder leuk om de cadeaubon. Hiermee kunnen ze zelf bepalen wat ze ervan kopen of misschien deels kunnen gebruiken voor het kopen voor wat duurdere spullen zoals een Tablet of een laptop.

Er zijn natuurlijk veel meer opties en schoolspullen die kunt geven als cadeau, maar we hopen dat je door dit artikel een beetje geïnspireerd bent geraakt.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *