Cadeautjes
Je leest nu:

De leukste cadeaus voor tijdens de feestdagen

0
gifts
Blog

De leukste cadeaus voor tijdens de feestdagen

Voor je het weet is het jaar weer om en is het al weer tijd voor een kerstviering. Ga je gezellig met de familie dineren of kerstcadeaus uitpakken? Dat klinkt natuurlijk allemaal erg leuk maar wat geef je nou als cadeau tijdens de kerst? Ga je zelf of pad of wil je liever wat bestellen of laten maken? 

Het vinden van een geschikt cadeau

Een kerstcadeau moet toch een beetje speciaal zijn, het is immers maar een keer per jaar kerst. Maar naast dat je wil dat een kerstcadeau speciaal is,  wil je ook wel graag dat het cadeau uniek is en niet iedereen het krijgt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden aan cadeaus om te geven maar het kan soms een best lastige keuze zijn. Wij benoemen daarom een paar unieke cadeaus;

Persoonlijk drankcadeau

Drankcadeaus zijn erg populair voor feestdagen. Tijdens de feestdagen wordt er vaak wel eend drankje ingeschonken. Je wil alleen vast niet direct de eerste fles kopen die je in de winkel ziet. Bij deze slijterij kun je een drankcadeau helemaal laten personaliseren zodat je cadeau speciaal en uniek is. Je kunt kiezen voor het laten bedrukken van een eigen label op de drankfles of de glazen te laten personaliseren door er namen op te laten zetten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de kist waarin de drank gepresenteerd wordt helemaal te personaliseren. Kortom, mogelijkheden genoeg om een drankcadeau helemaal uniek te maken.

Een persoonlijk drankcadeau is natuurlijk niet alleen een leuke oplossing voor particulieren. Ook zakelijk kun je de zakenrelaties of medewerkers een fijne kerst wensen met een persoonlijk cadeau. Je zakenrelatie en medewerkers zullen meteen zien dat je veel tijd gestoken hebt in het vinden van dit cadeau omdat het niet tot een standaard cadeau behoort. Je hoeft natuurlijk niet een complete drank set te geven als het om meerdere cadeaus gaat, denk bijvoorbeeld gewoon aan een fles drank met het logo van je bedrijf erop. Zo kun je er meerdere van weggeven en wordt het cadeau toch persoonlijk gemaakt door jouw bedrijfslogo. 

Lees tip:  Cadeaus geven per post, hoe doe je dat?

Origineel kerstcadeau

Als je nou iemand een origineel kerstcadeau wil geven, dan kun je natuurlijk ook vuurwerk bestellen. Dit vuurwerk mag natuurlijk niet voor de officiële verkoopdagen vrijgegeven worden. Je kunt het vuurwerk gelukkig vooraf bestellen en dan kan de bestelling tijdens de verkoopdagen worden opgehaald. Aangezien de verkoopdagen van vuurwerk vlak na kerst beginnen, is dit wel een origineel cadeau dat iemand niet snel verwacht. Ook als kerstpakket voor bedrijven kan een vuurwerk pakket een gaaf en uniek eindejaar pakket zijn. Deze moeten uiteraard wel op tijd besteld worden aangezien dit om veel grotere hoeveelheden gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *