Cadeautjes
Je leest nu:

De vulpen

0
Blog

De vulpen

Nog steeds biedt de vulpen toegevoegde waarde aan elk woord dat u schrijft. Een met een vulpen geschreven woord is een mooier geschreven woord, zeker als u kiest voor de pennen van de bekende merken. Er zijn pennen waarvoor u honderden of wel duizenden euro’s neerlegt. Toch is er ook voor een veel kleiner budget is altijd een prima vulpen beschikbaar.

De vulpen wordt vaak als cadeau weggegeven

De vulpen? Daar doet u geen afstand van, alleen als het echt niet langer gaat. Deze pen is bovendien vaak verkregen als cadeau, zeker als u een pen gebruikt van merken als Parker dus. Ook Cross, Diplomat, Faber, Castelli, de vulpen van Montblanc en van Pelikan, Pilot, Sailor en Waterman doen het erg goed. Vaak is er een gravure op de pen aangebracht met een persoonlijke boodschap. Dat is ook precies de reden dat de pennen zo vaak weggegeven worden. Door voor graveren te kiezen, geeft u namelijk een persoonlijk en uniek cadeau weg. En de ontvanger? Als die eenmaal de pen weer ter hand heeft genomen, zal deze nooit meer iets anders willen. Vandaar ook dat deze pen pas ingeruild wordt als het echt nodig is. Of, en dat kan natuurlijk ook, als er een nieuwe variant beschikbaar is.

Pennen met gouden accenten en sneldrogende inkt

Niet overtuigd? Kijk dan gewoon eens naar de Cross pen. Cross biedt pennen voor elk budget. De pennen bieden hoogglans zwarte lak en kunnen eventueel gouden accenten krijgen. De Cross pen is in staat zich aan uw schrijfstijl aan te passen en de inkt zorgt ervoor dat u steeds vloeiend schrijft. De inkt is bovendien altijd erg snel weer droog. De kans op vlekken is dus klein. De pen waar Cross het meest trots op is, is ongetwijfeld de Cross Peerless; een samenvoeging van twee ontwerpen. Maar kijk ook eens naar de Cross Classic Century; een zeer geliefd model. De pen is van edelmetaal en de afwerking is van chroom. Het gewicht is scherp afgewogen. Daardoor ervaart u optimaal schrijfcomfort.

Lees tip:  Alles over tentvloeren: soorten, installatie, onderhoud en duurzaamheid

Parker biedt ongeëvenaard mooie pennen

De meest bekende pennen producent is zonder enige twijfel Parker. Dat Parker vulpennen produceert, is dan ook een vanzelfsprekendheid. Zo bracht de pennengigant in het kader van het jubileum een heuse jubileum vulpen uit. Symbool voor Parker en zijn pennen staat echter de Duofold Prestige Ruthenium Chiseled. De pen is een soort van statussymbool geworden en nooit eerder was met een pen schrijven zo heerlijk. Het is, zo zegt Parker zelf, het symbool van excellentie. En dat is terecht, want u kunt deze pen kopen met bijvoorbeeld een 18 karaats gouden punt. Ook zeer opvallend is het nauwkeurig geslepen patroon van de pen.

Bedenk wat u op de pen wilt laten graveren

Geeft u een pen cadeau? Laat die pen dan graveren om de pen zo nog eens een extra persoonlijk tintje te geven. Het laten graveren van een pen kan vaak over twee regels, gecentreerd. De ruimte is dus beperkt, bedenk dus goed wat u op de vulpen wilt laten graveren. Uiteraard worden de pennen altijd in een passende verpakking aangeboden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *