Cadeautjes
Je leest nu:

Djeco Speelgoed

0
Blog

Djeco Speelgoed

Ken jij al het geweldige speelgoedmerk Djeco? Djeco is in 1954 in Frankrijk opgericht door moeder Véronique Michel- Dalès. Dit doet ze in een tijd waarin weinig vrouwen haar dit na zouden doen. Ze bedenkt leerspelletjes, zoals het bekende  ‘Loto des quatre jeudis’ en ‘Ma maison des puces’. Deze leuke, intelligente en vooral mooie spelletjes van Djeco  zijn van het begin af aan een succes. Niet voor niets dat ze in de jaren 60 maar liefst 4 keer tot Speelgoed van het jaar worden gekozen!

Djeco is uniek, verrassend en vernieuwend

De naam Djeco is afgeleid van de Gekko. Een Gekko is een kleine hagedis die geluk zou brengen. Na het succes van Djeco in de jaren zestig, slaapt het merk een beetje in. Het kind van Véronique, Fréderique, wordt ouder en de oprichtster van Djeco houdt zich met andere zaken bezig dan kinderspeelgoed. Als Fréderique zelf ouder is, wil hij Djeco graag opnieuw leven in blazen. Hij gaat op zoek naar speelgoed dat nieuw en verrassend is voor Frankrijk. Van daaruit gaat hij dromen van speelgoed dat (nog niet) bestaat en gaat dit vervolgens ontwerpen en produceren. Stuk voor stuk verrassend en vernieuwd.

Hoogwaardige kwaliteit en geweldig design

Djeco maakt bijzonder speelgoed met de hoogste kwaliteit en altijd een geweldig design. Alle producten worden, voordat ze op de markt komen uitgebreid getest op veiligheid, kwaliteit en mening van kinderen zelf. Door een nauwe samenwerking van uitvinders, grafici, illustratoren en ontwerpers is Djeco altijd bezig met experimenteren, onderzoeken en delen. Djeco speelgoed is mede daardoor altijd kleurrijk en fantasievol. Het brede assortiment van Djeco bestaat uit onder andere decoratie artikelen, puzzels, spelletjes, knutselspullen, kinderkamer accessoires en houten speelgoed.

Lees tip:  De leukste cadeaus voor tijdens de feestdagen

Djeco houten speelgoed

Tegenwoordig is Djeco vooral bekend om haar mooie en tijdloze houten speelgoed. Vanaf dag één van de geboorte van een kindje kan je houten speelgoed al gebruiken. Djeco houten speelgoed is door de kleuren en vormgeving namelijk niet alleen maar leuk om mee te spelen, maar ook vaak prachtig om naar te kijken. Dus naast gaaf speelgoed mag het ook zeker gezien worden als gave babykamer of kinderkamer accessoire.

In maar liefst 60 landen spelen kinderen met het speelgoed van Djeco. Overal wordt het verkocht in gespecialiseerde, mooie winkels. Djeco staat dan ook niet voor niks voor een Franse expertise op speelgoedgebied die ver over de landsgrenzen gaat.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *