Cadeautjes
Je leest nu:

Droomachtige zilveren oorbellen

0
Blog

Droomachtige zilveren oorbellen

“Deze heb ik gisteren avond voor jou gekocht,” zegt hij trots terwijl hij me schaapachtig en lief toelacht. “Ik dacht dat ze je super zouden staan.”

Hij drukt me met trillende vingers een klein pakketje in de handen.

Ik bekijk het vluchtig, me afvragend wat daar in hemelsnaam in zou kunnen zitten. Nieuwsgierig doe ik het strikje open en open het doosje. Groot is mijn verrassing wanneer ik zie dat het doosje de allermooiste zilveren oorbellen die ik ooit gezien heb bevatten. Zo mooi dat je haast bang bent ze aan te raken om ze maar niet vuil te maken.

“Je zei me dat je nog nooit eerder oorbellen cadeau gekregen had en toen zag ik deze prachtige zilveren oorbellen.”, zegt hij zachtjes, mijn gedachtegang onderbrekend. “Ik dacht meteen dat ze je geweldig zouden staan en moest ze gewoon voor je kopen.”, vervolgt hij zijn uitleg.

Vrouwen oorringen zilver

“Wel, je weet dat ik geen fan ben loze complimenten dus als ik je zeg dat deze zilveren oorbellen de mooiste zijn die ik ooit gezien heb, dan zegt dat denk ik al heel veel, niet?”, complimenteer ik hem. Blijkbaar is het raadselachtig compliment niet moeilijk te ontcijferen want in een mum van tijd verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht, groter dan ooit tevoren.

Snel doe ik de oorbellen aan. Ik wil hem net vragen hoe ze me staan maar voor ik zelf maar de vraag kan formuleren flapt hij eruit: “Ze staan je prachtig!”. Zoals altijd is hij me weer net iets te snel af.

Lees tip:  Leuke Schoencadeautjes: Vind Het Perfecte Sinterklaas Cadeau Onder De 1 Euro

Enkele seconden later slaag ik erin een glimp van mezelf in de spiegel op te vangen en kan ik mijn weerspiegeling enkel maar bewonderend aankijken.

“Maar zelfs deze prachtige zilveren oorbellen vervagen naast jouw natuurlijke schoonheid.”,  fluistert hij terwijl hij langzaam maar zeker dichterbij leunt en me over mijn wang streelt.

Nu gaat het gebeuren denk ik, mijn allereerste kus!

Het lijkt wel als of er een eeuwigheid voorbij gegaan is voordat ik plots bruusk wakker schrik en snel de wakker uit zet. Ik voel aan mijn oren maar helaas, geen prachtige zilveren oorbellen.

Soms is het beter gewoon verder te blijven dromen.

De auteur

Actief als link marketeer.
Ik werk graag vanuit het buitenland, aangezien mijn werk dat toelaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *