Cadeautjes
Je leest nu:

Een baby geboren: op zoek naar een kraamcadeautje

0
Blog

Een baby geboren: op zoek naar een kraamcadeautje

Hoera, er is een baby geboren. Altijd leuk zo’n nieuwe wereldburger, dat moet gevierd worden. Tijd dus om een kraamcadeautje kopen. En dan begint het grote twijfelen.

Een beetje afhankelijke voor wie het cadeautje is (familie, vrienden, een collega) is het in meer of mindere mate belangrijk dat jij een leuk, origineel en verrassend cadeautje geeft. Een knuffel is lastig want is er vaak al. Kleertjes ook want wat vinden de ouders leuk? En is er al een grotere broer of zus dan wordt het helemaal lastig.

Een kraamcadeautje mag best praktisch zijn

Er zijn ontzettend veel -met name ook online- winkels die unieke, handgemaakte babycadeaus maken en verkopen. Niet dat het de keuze makkelijker maakt, want kies je nou uit die zee van producten? Mijn ervaring is: koop iets waar de ouders iets aan hebben of de baby iets aan heeft. Zo’n speenkoord is ontzettend leuk, maar wat als de baby geen speen gebruikt? En zo’n groot bord vol met alle geboortegegevens van een kindje is erg leuk maar verdwijnt na hooguit 2 jaar op zolder. Denk dus een beetje praktisch als je je kraamcadeautje gaat kopen: hebben de ouders of de baby er iets aan? 

Bedrukte kinderkoffertjes

Wat bij ons altijd een succes is: de bedrukte kinderkoffertjes. De leuke kartonnen koffertjes worden met vinyl voorzien va een afbeelding en naam. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren koffertjes en stickers, zo maak he het altijd naar wens. Een stoere helikopter bijvoorbeeld, of een hart, of vlinders. We kijken een beetje naar de stijl van het geboortekaartje en houden daar rekening mee bij de leuze voor de kleuren, de afbeelding en het lettertype. In het koffertje kun je nog producten toevoegen zodat je er een compleet kraamkoffertje van maakt. 

Lees tip:  Wat is de beste manier om jouw onderneming te promoten op een beurs of evenement?

De koffertjes vallen altijd goed in de smaak en worden veel gebruikt om bijvoorbeeld naar de gastouder of opa en oma mee te nemen. Zo heb je een leuk en praktisch kraamcadeautje in één.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *