Cadeautjes
Je leest nu:

En als je jezelf een keer een leuk cadeau wilt geven?

0
Blog

En als je jezelf een keer een leuk cadeau wilt geven?

Wanneer het gaat om het geven van cadeaus, dan denken we in de meeste gevallen direct aan geschenken en presentjes voor anderen. Voor een verjaardag, een jubileum of iets anders om te vieren. Maar wanneer heb jij jezelf voor het laatst iets cadeau gedaan? Niet dat ene kopje koffie bij Starbucks of die nieuwe schoenen die je gewoon nodig had, maar iets om eens echt uit te pakken? Iets voor jezelf kopen waar je jarenlang van kunt genieten, waar je trots op kunt zijn – dat is iets om ook eens de aandacht te geven. En natuurlijk is cadeautjes-plaza.nl daar dé plek voor.

Waarom zou je jezelf iets cadeau doen?

Er zijn zoveel redenen om jezelf eens in de watten te leggen. Misschien heb je net iets nieuws geleerd dat je eindelijk perfect onder de knie hebt. Of heb je een drempel overwonnen. Wat te denken van al een paar dagen compleet zonder alcohol – of was jij niet de persoon die gestopt is met roken en nu al dagen kan tellen in plaats van uren?

Jezelf iets cadeau geven is een manier om jezelf te belonen, maar ook een manier om extra motivatie te vinden en nóg iets harder door te gaan met de targets die jij jezelf gesteld hebt.

Twee manieren om dit leuk aan te pakken

Er zijn twee manieren om dit op een leuke manier te doen. Welke manier het beste bij je past, is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Houd jij van veel en vaak cadeautjes, dan haal (of bestel) je veel kleine dingen. Een cadeautje per week, of een cadeau per dag wanneer je de motivatie echt nodig hebt.

Lees tip:  Originele relatiegeschenken, een meerwaarde voor elke ondernemer!

Ben je iemand die niet zo van de vele kleine dingen is? Maak het dan groot. Bekijk hoeveel budget er is en hoeveel geld je wilt besteden aan een leuk cadeau voor jezelf. Wellicht dat je bij de autodealer uitkomt, bij een verkoper van zwembaden of bij Axess Europe om een complete terrasoverkapping aan te leggen. Leuk wanneer je jouw partner ook een cadeau wilt geven – en tegelijkertijd wilt investeren in je huis.

En als ik geen budget heb?

Cadeautjes hoeven niet altijd materiaal te zijn. Wat te denken van een weekend lang series kijken wanneer je daar zin in hebt? Een lange boswandeling of gewoon een avond lekker een boek lezen, waarbij je vooral de telefoon uitzet zodat niemand je kan bereiken? Heerlijk om jezelf op die manier te verwennen!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *