Cadeautjes
Je leest nu:

Grote en kleine cadeautips

0
Blog

Grote en kleine cadeautips

Een cadeautje weggeven dat doen we allemaal wel eens. Het moeilijkste is altijd om te bedenken wat voor cadeautje je wilt geven. Deze vraag gaat op bij zowel grote als kleine cadeaus. Wij zijn hier om je te helpen! 

Cadeaus voor een man

Een man is over het algemeen sneller tevreden dan een vrouw. Het uitzoeken van een cadeau is dan ook niet zo heel moeilijk. Waar je een man blij mee kunt maken? Een nieuwe boormachine of een gereedschapsbord doet het natuurlijk altijd goed. Wil je een keer iets anders geven dat het standaard cadeau, koop voor je man dan eens een pakket of pallet haardhout. Dit scheelt hem weer een avond houthakken en houtslepen. 

Heb je wat meer geld te besteden dan is het kopen van een waterontharder geen gek idee. Je man is blij omdat die niet elke keer de wasmachine en andere apparaten hoeft te ontkalken en je bespaart zelf flink wat tijd aan het schoonmaken van de badkamer. 

Cadeaus voor vrouwen

Een goed cadeau vinden voor je vrouw of vriendin lijkt vaak moeilijk, maar eigenlijk valt dit best nog wel mee. Na het lezen van mijn tips heb je helemaal geen twijfels meer! Bijna alle vrouwen zijn erg ijdel en geven veel om hun uiterlijk. Hier kun je natuurlijk met een cadeau uitstekend op inspelen. Regent het weer eens in Nederland, dan zijn de vrouwen bang dat hun haar in de war raakt, of dat hun mascara uitloopt. Het is dan ook geen gek idee om een fantastische paraplu aan haar te geven. Paraplu’s zijn er in vele soorten en maten. Zelf zou ik de grootste en kleurrijkste paraplu kiezen. Je weet dan zeker dat je goed zit. 

Lees tip:  Cadeaus geven per post, hoe doe je dat?

Als je echt niks kunt bedenken dan is het natuurlijk altijd mogelijk om een mooie ring of armband te kopen. Dit soort cadeaus zijn ook altijd safe. Wil je toch wat originelers geven? Vraag dan eens of ze het leukt vindt om naar een musical te gaan. Je kunt het bezoeken van de plaats waar de musical wordt uitgevoerd dan ook nog combineren met een weekendje weg! 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *