Cadeautjes
Je leest nu:

Het leukste valentijnscadeau voor haar

0
Blog

Het leukste valentijnscadeau voor haar

Valentijnsdag komt ieder jaar terug en dat is natuurlijk hét moment om je vrouw of vriendin de liefde te verklaren. Je kunt haar meenemen voor een romantisch diner, een bos rozen geven of een uniek en leuk valentijnscadeau voor haar cadeau doen. Maar door de enorme keuze kunnen wij het ons goed voorstellen dat je soms inspiratieloos bent. Daarom hebben wij het leukste valentijnscadeaus voor haar voor je op een rijtje gezet.

Een lekker luchtje is een perfect valentijnscadeau voor haar

Een lekker luchtje is niet het meest originele cadeau, maar je maakt haar altijd blij met een heerlijke Eau de Parfum. Een Eau de Parfum is ook sterker dan een Eau de Toilette en blijft dus ook langer hangen. De Eau de Parfum van Roberto Cavalli is een heerlijke zomerse geur waar je geheid punten mee scoort en is dan ook bij uitstek de juiste keuze als je haar een lekker geurtje cadeau wilt doen. Euphoria van Calvin Klein is ook een heerlijke Eau de Parfum die zonder twijfel in de smaak gaat vallen.

Een elektrisch massagekussen

Klaagt je vrouw of vriendin veel over een pijnlijke nek of rug? Dan kun je haar voor valentijnsdag een elektrisch massagekussen cadeau doen. De massagekussens van LifeGoods zijn draadloze elektrische kussens die eenvoudig in gebruik zijn. Het Shiatsu massagekussen is perfect voor de nek, rug, benen en voeten en is dan ook een perfect cadeau voor haar als ze veel last heeft. Daarnaast helpt het massagekussen haar ook om lekker te ontspannen.

Lees tip:  Wat geef je die beste vriend zonder schaamrood op je kaken te krijgen?

Aroma Diffuser is een mooi valentijnscadeau voor haar

De Aroma Diffuser is ook een mooi valentijnscadeau voor haar. Met een Aroma Diffuser kun je het huis laten ruiken naar een geur die bij je vrouw of vriendin in de smaak valt en het brengt een stukje sfeer met zich mee. Een heerlijk geur en een kaarslichtje zorgen al snel voor een romantisch avondje voor twee. Dus als je een goede indruk wilt maken is een Aroma Diffuser zeker de overweging waard om cadeau te geven.

Een chocoladefontein valt altijd in de smaak

Een elektrisch keukenapparaat cadeau doen is eigenlijk niet meer van deze tijd, maar het ligt er natuurlijk wel aan wat je geeft. Een strijkijzer of een keukenmachine is nu niet bepaald een leuk valentijnscadeau voor haar, maar een chocoladefontein met 3 lagen wel! Denk dan bijvoorbeeld aan de chocoladefontein van het merk Princess. Zorg er wel voor dat je ook chocolade en lekkernijen, zoals aardbeien en marshmallows in huis haalt, want dan kunnen jullie samen de cadeaus direct in gebruik nemen en er een gezellige avond van maken.

Pikant kaartspelletje als valentijnscadeau voor haar

Het leuke en soms pikante kaartspel For The Girls is een heel leuk valentijnscadeau voor haar en ook nog eens uniek! Met dit kaartspel kan je vrouw of vriendin tijdens de girls night haar vriendinnen aan de tand voelen! Het leuke gezelschapsspel zal zeker in de smaak vallen, maar zelf heb je er weinig aan. Want mannen mogen niet meedoen!

De auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *