Cadeautjes
Je leest nu:

Hoe kan ik mijn zwangere vrouw verrassen?

0
zwangere
Blog

Hoe kan ik mijn zwangere vrouw verrassen?

Tegenwoordig zien we het steeds vaker voorkomen: het bodycasten van een beeldje zwangere buik. Naast onrust die een zwangerschap met zich meebrengt, is het vaak ook een hele mooie ervaring voor aanstaande ouders. Het creëren van een band met de baby en zien hoe een klein wezen groeit in het vrouwelijk lichaam, blijft een wonderbaarlijk moment. Steeds meer ouders willen dit moment dan ook vastleggen doormiddel van een bodycasting beeld. Door de verschillende in-house kunstenaars bij Bodycasting is er ook voor de zwangere dames een specialist die een kunstwerk weet te maken van het beeldje zwangere buik.

Voor zwangere vrouwen is bodycasting dan ook een unieke ervaring waarmee een van de mooiste momenten van het leven vastgelegd kan worden. Het is dan ook het ideale cadeau voor babyshowers of vanuit de partner. Doordat de specialist voor de zwangere dames al jarenlang ervaring heeft in bodycasting bij zwangere dames, worden ook de aanstaande moeders die het iets spannender vinden gerustgesteld.

De Afwerking van het Beeldje Zwangere Buik

De mal wordt afgewerkt zonder bobbeltjes of vervormingen. Tijdens het aanbrengen worden de laatste wensen met de kunstenaar besproken om het een zo uniek mogelijk stuk te maken. Het beeldje zwangere buik wordt normaliter gemaakt inclusief borsten om zo het schoon van het zwangere lichaam te laten zien. Het kan uiteraard ook groter vanaf de nek, maar dient van tevoren besproken te worden. De aanstaande moeder krijgt zelf de optie om een houding te kiezen waarin de mal gevormd dient te worden en op wat voor zuil of voetplaat het werk gevormd dient te worden. Zo kan ervoor gezorgd worden dat het stuk ook nog eens bij het interieur past. Doordat dit zo’n mooi moment is en een intiem cadeau, is het ook een memorabel cadeau. Perfect voor mensen die hun geliefde of naaste een niet te vergeten ervaring mee willen geven.

Lees tip:  De allerleukste en origineelste kerstcadeautjes voor vrouwen op een rijtje

De auteur

Part time schrijver / part time business consultant, ik schrijf over alles wat ik leuk vind daar het meeste zakelijk gerelateerd is. Veelal vanuit eigen ervaring maar ook vanuit wat ik on-line tegen kom en mij goede informatie lijkt om verder uit te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *