Cadeautjes
Je leest nu:

Iedereen kan modieuze billen hebben dankzij sculptra 

0
Blog

Iedereen kan modieuze billen hebben dankzij sculptra 

De meeste vrouwen zijn liever niet plat van achteren. Sculptra billen kunnen dan de uitkomst zijn. Sculptra werkt anders dan een vergroting van de billen via een operatie. Een operatie is een drastische stap om te nemen, bovendien is het resultaat soms niet naar wens. Sculptra bevorderd de aanmaak van collageen in de billen. Meer collageen in het achterwerk betekent  dat deze voller zijn. Deze methode is naast gewone geïnteresseerden in een bilvergroting ook beschikbaar voor iedereen die al een operatie heeft ondergaan aan de billen maar waarvan het resultaat tegenvalt. Bij hen kan sculptra ook zorgen voor billen met meer volume. 

 Billen laten vergroten zonder veel gedoe

Na een operatie aan de billen wil de arts je nog wel eens dingen meegeven zoals: ‘Doe de aankomende tijd maar voorzichtig met je billen!’,of ‘je mag je billen de aankomende tijd absoluut niet belasten’. Dit soort restricties maken je leven erg lastig in de periode na de operatie. Gelukkig heb je hier geen last van in het geval je voor een behandeling met sculptra kiest. Het is dan mogelijk om meteen je zitvlak weer te gebruiken op de manier zoals je dat altijd deed. 

Je zult acht weken moeten wachten op een resultaat, in ‘t geval er sculptra gebruikt is. Daarna kun je wel door blijven gaan met het regelmatig gebruik van deze methode, om tot het gewenste eindresultaat te komen. 

De beste kliniek vinden voor de behandeling 

Je laat deze ingreep natuurlijk niet over aan de eerste de beste praktijk die sculptra voor de billen aanbiedt. Je wilt  naast een goede sculptra behandeling ook geholpen worden met alle vragen die je hebt en problemen die  kunnen ontstaan. 

Lees tip:  Cadeaus geven per post, hoe doe je dat?

Wanneer je bijvoorbeeld informatie opzoekt over een kliniek zoals bijvoorbeeld Xavier clinics, wil je weten wie de artsen zijn en welke diploma’s zij hebben  maar natuurlijk ook een aantal reviews van lezen klanten over de service. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *