Cadeautjes
Je leest nu:

Koop een omslagdoek in stijl

0
Blog

Koop een omslagdoek in stijl

Eigenlijk kun je een omslagdoek zien als een grote sjaal of stola. Dit kledingstuk wil je graag met stijl dragen en moet je dus ook in stijl kopen. Als je kijkt naar omslagdoeken dan zie je dat ze eigenlijk alle kenmerken hebben van een luxe sjaal die ruim om je hals en schouders valt. Als je een beetje mee gaat in de fashion is dat dus een onmisbaar kledingstuk voor in jouw kast. Je kunt er namelijk je outfit mee opfleuren, maar ook heel goed mee afmaken als accessoires. Wees creatief en kijk wat de mogelijkheden met omslagdoeken zijn om jouw outfit af te maken of om juist als eyecatcher te gebruiken. 

Een omslagdoek is seizoensgebonden

Eigenlijk is een omslagdoek seizoensgebonden en dan is het niet zo dat je omslagdoeken in de zomer in de kast moet laten, maar wel dat je ze met een andere dikte moet aanschaffen. Zo heb je doeken die speciaal voor de winter zijn, of juist voor de zomer. Er zijn ook mogelijkheden om een all-seasons doeken aan te schaffen, maar die zijn op warme en koude dagen iets minder geschikt.

Uit wat voor materialen kun je kiezen? 

De driehoek sjaals zijn gemaakt van de natuurlijke materialen katoen, wol en acryl. De lekkerste omslagdoeken zijn natuurlijk voor de periode voor en na de zomer, waarbij de keuze voor het materiaal wol ideaal is. Doordat met wol een breiwerk wordt gemaakt voelt het zacht en zeer comfortabel aan. Je hebt uitvoeringen voor dames, maar voor je kinderen zijn er ook junior uitvoeringen. 

Lees tip:  Armband met naam een uniek én persoonlijk cadeau

De andere materialen zijn ook natuurlijk en bieden comfort, maar geven een ander gevoel dan de wol-uitvoering. Een ademend katoen is bijvoorbeeld erg prettig voor een koelere zomeravond waarbij het iets afkoelt maar je geen vest aan wilt trekken. Op die manier heb je wel warmte, maar dan is de keuze voor wol waarschijnlijk te enthousiast. 

Alle omslagdoeken zijn van natuurlijke materialen, krimpvrij en kleurecht waardoor je ze lang kunt gebruiken en de hoge kwaliteit niet in de loop van de jaren verloren gaat. Op die manier kun je eindeloos gebruik maken, jaar in jaar uit, van de doeken zonder dat je ze hoeft te vervangen. 

Kies voor de juiste stijl in jouw omslagdoek

Als je een outfit gaat maken en stijlen dan hoort daar ook een mooie omslagdoek bij. Er zijn trendy kleuren, effen omslagdoeken maar ook gemêleerde modellen te koop. Op die manier kun je juist kiezen voor een rustige doek bij een heftige outfit of voor een heftige omslagdoek bij een rustige outfit. Zo kun je kiezen wat je de eyecatcher van jouw outfit maakt. Als je kiest voor de aanschaf van een paar doeken heb je voor elke gelegenheid keuze en kun je het eindeloos combineren als je daar één of twee paar neutrale doeken bij doet. Door de comfortabele en prettige natuurlijke materialen voelt de doek nooit als een extra gewicht of als een irritatie om je hals of schouders heen en voelt het prettig om ze te dragen.

Knit Factory voor stoere woonaccessoires en fashion items.

Lees tip:  3D printer objecten: voorbij het plastic

De auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *