Cadeautjes
Je leest nu:

Laat je inspireren door toffe woonstijlen en opties voor je interieur

0
Blog

Laat je inspireren door toffe woonstijlen en opties voor je interieur

Als je plezierig wilt wonen is een mooie inrichting essentieel. Soms is het lastig om een inrichting samen te stellen. We denken graag met je mee. Allereerst is het gunstig om te starten bij welke woonstijl je fijn vindt. Woonstijlen kunnen erg afwijken van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het prettigst vindt en wat het beste aanvoelt is stap één. Dan kun je op zoek gaan naar de juiste meubels om je inrichting verder af te maken. Laat je hieronder verder inspireren.

Kies een woonstijl die bij je past

Er zijn genoeg woonstijlen leuk, van klassiek tot aan design. Je smaak volgen is niet altijd simpel, soms kan je je weg kwijt raken in de vele mogelijkheden. We bespreken een aantal van onze meest gewaardeerde woonstijlen om je op weg te helpen. Om te beginnen is de landelijke woonstijl heel mooi. Deze woonstijl kenmerkt zich door robuuste vormen. Verder geniet de industriële woonstijl een moderne look, Wat ook heel tof kan staan. Als laatste is een vintage woonstijl perfect als je van antieke stijlen houdt. Deze drie variaties kunnen de inrichting van je kamers heel tof maken. Als je een woonstijl hebt kunnen kiezen, is het tijd om er invulling aan te geven. Vind de beste spullen die leuk staan in jouw gekozen woonstijl. Zo kunnen unieke producten waar je misschien nog niet eerder aan gedacht had een verschil maken, bijvoorbeeld de citroen vaas. Inspiratie opdoen is altijd goed, maar kies uiteindelijk wat je zelf het mooist vindt. Je brengt er zelf de meeste tijd door!

Lees tip:  Hoe kan ik mijn zwangere vrouw verrassen?

Sfeer creëren in de keuken

Waarom is de keuze voor een bepaalde verlichting boven de eettafel nou zo belangrijk? Sfeer is the key. Een eethoek is uiteraard niet volledig zonder verlichting. De keukentafel is vaak de centrale plek in, hier eten en studeren we en beleven we prettige avonden met vrienden. Voor al deze diverse gelegenheden heb je gepaste sfeerlampen nodig. Ga je nieuwe lampen voor je keuken aanschaffen? Denk dan na over de plaatsing, het type licht en de hoeveelheid licht. Weet je niet helemaal zeker welke verlichting het beste in jouw keuken? Vraag dan altijd vakkundig advies.

Vintage en Retro – De ideale interieurcombinatie.

Helemaal van dit moment: Vintage en Retro. Waarbij de één sterk houdt van moderne en strakke stijlen, houdt de ander van een meer klassieke styling. Voor de laatste club is de samenvoeging van retro en vintage echt aan te raden. Retro markeert zich door de levendige kleuren. De sfeer Vintage is er een met veel lef. Het kan heel fleurig zijn, toch hoeft dit niet. Wel zijn er typerende kleuren die Vintage merken, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Een helemaal kreukloos product past niet bij Vintage. Kleding en producten een nieuwe mogelijkheid geven en er je eigen touch aan geven. Een super samenstelling tussen verleden en heden! Kijk op fanvanwonen voor meer tips.

De auteur

Fanvanwonen.nl is dé inspiratiewebsite voor alles rondom jouw woning. Ontdek de mooiste woontrends, unieke producten en de beste tips voor een sfeervolle woning. Ontdek het op www.fanvanwonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *