Cadeautjes
Je leest nu:

Leuke cadeaus voor je vriend of man

0
Blog

Leuke cadeaus voor je vriend of man

Ben je ook op zoek naar een cadeautje voor je man of vriend? Soms is het best lastig om iets leuks te bedenken. In dit artikel kun je een paar leuke cadeautips lezen, zodat je inspiratie krijgt voor een leuk cadeautje voor je mannelijke wederhelft!

Drank

Als je een man of vriend graag een borreltje drinkt, dan is het misschien een leuk idee om een fles sterke drank cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan goede whiskey. Met een fles doe je heel lang en als je op zoek gaat naar een bijzondere drank, dan wordt het iedere keer een feestje voor hem als hij een glaasje inschenkt!

Tas

De meeste vrouwen vinden handtassen helemaal het einde, maar mannen kunnen eigenlijk ook wel een tas gebruiken! Rugzakken, aktetassen, laptoptassen, weekendtassen: ook voor mannen is er genoeg moois te vinden. Een mooie en chique werktas is bijvoorbeeld een leuk en nuttig cadeau. Een herentas van donkerbruin of zwart leer doet het meestal wel goed bij de mannen. Erg populair zijn de rugzakken van Herschel en XD Design.

Kookboek

Is je vriend of man culinair ingesteld? Geef dan een mooi kookboek van zijn favoriete chef of restaurant. Natuurlijk kun je op het internet genoeg lekkere recepten vinden, maar een kookboek in je handen hebben is toch net wat specialer. Je kunt ook eventueel een mooi fles olijfolie of ander kookgerei samen erbij geven met het kookboek, zodat je een leuk kookpakket hebt!

Zonnebril

Handig voor op vakantie of als je auto moet rijden wanneer de zon laag staat: een zonnebril! Het is immers heel belangrijk om je ogen goed te beschermen tegen de zon. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek piloten montuur, of ga misschien toch voor iets sportiefs? Voor elk type man is er wel een mooie zonnebril te vinden!

Lees tip:  Cadeautip: Gellak nagels!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *