Cadeautjes
Je leest nu:

Leuke cadeautips voor mannen die alles al hebben

0
Houten horloge Foresta
Blog

Leuke cadeautips voor mannen die alles al hebben

Elk jaar weer is het een grote zoektocht om originele cadeaus voor familie en vrienden te vinden. Zeker wanneer er ook nog eens mensen bij zitten die zelf ook geen enkel idee hebben wat ze moeten vragen. Ze zijn blij met alles en vinden jouw gezelschap eigenlijk al voldoende, maar je komt liever niet met lege handen aan. Wat doe je dan? Wat kies je voor hem als hij eigenlijk al alles heeft? Dat lijkt bijna een onmogelijke taak te zijn. Dat is gelukkig niet zo. Ook voor deze mannen is namelijk genoeg te vinden.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en laat je inspireren door leuke cadeautips voor mannen die alles al hebben.

Mannen met een baard

Heeft hij een baard? Dan maakt dit de zoektocht al een stuk eenvoudiger. Het zal je namelijk verbazen hoeveel spullen je nodig hebt om een baard mooi te houden. Kijk maar eens op baardtips. Als we alleen al kijken naar de verzorgingsproducten die dagelijks of wekelijks gebruikt moeten worden, dan is er keus genoeg om jouw cadeautje samen te stellen.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van een eigen verzorgingspakket. Inclusief gewone producten voor haar en lichaam, maar dus ook dingen om de baard mooi te houden. Zo mag een baardbalsem, olie en baardshampoo bijvoorbeeld niet ontbreken.

Op zoek naar een duurder cadeau? Dan valt het beste scheerapparaat uiteraard ook altijd in de smaak. Goede scheerattributen maken het nog gemakkelijker om de baard mooi en verzorgd te houden. Daar wordt elke man gelukkig van.

Lees tip:  Neonreclame: Is het een effectieve vorm van reclame?

Dagje weg

Is dit iemand die echt niet gelukkig wordt van materiële dingen? Die op het eerste gezicht ook inderdaad alles al lijkt te hebben? Kies er dan voor om eens niet iets tastbaars te geven, maar een blijvende herinnering te maken. Bijvoorbeeld door hem een dagje mee te nemen. Dit kan iets simpels zijn, zoals een bioscoopje pakken en uit eten gaan, maar je kunt ook een bijzondere activiteit ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van bungeejumpen? Paragliden? Een ballonvaarttocht? Mogelijkheden genoeg! Een mooie manier om samen herinneringen te maken. Een beter cadeau kan je hem niet geven.

De liefde van de man…

De liefde van de man gaat door de maag. We zijn eigenlijk allemaal wel bekend met deze uitspraak. Stiekem klopt hij bij de meeste mannen ook wel. We worden pas écht gelukkig, wanneer we een lekker bord eten krijgen voorgeschoteld. De beste manier om hem dus te verrassen, is door simpelweg iets lekkers cadeau te doen. Nodig hem bijvoorbeeld uit om te komen eten of verras hem met een luxe diner bij hem thuis. Of ga natuurlijk samen op locatie dineren.

Op zoek naar iets wat meer binnen jouw budget past? Vul dan een doos met al zijn favoriete snacks en drankjes. Alle dingen waar hij echt gelukkig van wordt. Dit kun je zo duur maken als je zelf wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *