Cadeautjes
Je leest nu:

Persoonlijk geboortekaartje: ontwerp zelf!

0
Blog

Persoonlijk geboortekaartje: ontwerp zelf!

Een geboortekaartje kan niet persoonlijker als een zelf ontworpen geboortekaartje met een persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje met een foto van de baby of van het hele gezin met de nieuwste aanwinst. Wij geven hieronder nog meer tips voor een nóg persoonlijker geboortekaartjes.

Unieke geboortekaartjes

Niemand wilt tegenwoordig nog een basic geboortekaartje. Je wilt allemaal natuurlijk een uniek geboortekaartje voor je baby. Eentje waar je als ouders trots op kan zijn als je hem aan je kind laat zien als die ouder is. Een uniek geboortekaartje is gemakkelijk te ontwerpen via verschillende webshops. Geboortekaartjes ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest als tegenwoordig. Binnen enkele klikken ontwerp je een persoonlijk en uniek geboortekaartje.

Kies een papiersoort

Geboortekaartjes zijn te bestellen in alle vormen en maten, maar ook in talloze papiersoorten. Welke past het beste bij jouw ontworpen geboortekaartje? Of maak je deze keuze op basis van het budget? Het kiezen van een papiersoort is een persoonlijke keuze. Ons advies om te kiezen voor een standaard soort. Of je moet specifiek glitters in het papier willen of een extra luxe uitstraling, dan kan je kiezen voor een duurder soort papier.

Maak het persoonlijk

Je kan een geboortekaartje op verschillende manieren persoonlijk maken. Wat je kan doen is bijvoorbeeld een foto toevoegen van de baby of een foto van de baby met de familie. Zo heb je met enkele klikken direct een persoonlijk geboortekaartje. Daarnaast kan je ook persoonlijke elementen toevoegen zoals een spreuk, extra tekst of een symbool met betekenis.

Lees tip:  De leukste cadeautips voor vrouwenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *