Cadeautjes
Je leest nu:

Tips voor het perfecte me-time moment

0
Blog

Tips voor het perfecte me-time moment

We raken allemaal verzeild in onze drukke levens. Voor je het weet is het alweer zondagavond en begint de werkdag over enkele uren weer. Je had jezelf nog zo voorgenomen om even goed van het weekend te genieten en even lekker een momentje voor jezelf te nemen. Ja.. we kennen het allemaal. Drukke sociale levens die we met veel plezier bijhouden.

Een drukke werkweek en een vol weekend kan heerlijk zijn, toch is het ook zeker belangrijk dat je een momentje voor jezelf neemt om bij te komen. Maar hoe kun je dat het beste inplannen? Daarvoor geven wij je met alle liefde wat tips.

Tip 1: Begin met plannen met een agenda

Werk met een agenda! Onze hersenen moeten dagelijks al zoveel onthouden waardoor het opgegeven moment onmogelijk wordt om dingen niet te vergeten. Een agenda is een onmisbaar hulpmiddel om jezelf wat rust te geven. Ook afspraken met jezelf kan je hierdoor makkelijk inplannen.

Tip 2 Bekijk wat jij persoonlijk nodig hebt

Het is goed om vast te stellen hoeveel momentjes of hoelang jouw me-time momentjes moeten zijn. Heb je aan een half uurtje lezen genoeg? Of heb een avondje nodig om even bij te komen. Met een agenda valt in ieder geval alles in te plannen. Zo kan je voorkomen dat je elke avond zo vol boekt dat er geen moment meer is voor een “me-time”. Wij zeggen, plannen maar!

Tip 3 Wat heb je nodig voor jouw moment

Nu je een dag of avond hebt ingepland voor jouw me-time moment is het tijd om te kijken wat jij nodig hebt om maximaal te genieten. Is het een goed boek, een bezoekje aan de kapper of ga jij genieten met een verwenpakket waarmee je in stijl een me-time moment kan houden. De pakketten van Ongirlsnight bieden complete boxen aan met daarin alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje me-time.

Lees tip:  Drie cadeaus waarmee je het milieu ook een handje helpt!

Met bovenstaande tips hopen wij je al een goed handje op weg te hebben geholpen.

Heb jij nog leuke tips voor een een me-time moment? Laat het ons dan vooral weten! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *