Cadeautjes
Je leest nu:

Top 5 bordspellen om cadeau te geven

0
bordspellen
Blog

Top 5 bordspellen om cadeau te geven

Ben je op zoek naar een cadeau en wil je de jarige een bordspel geven? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos aangezien er duizenden leuke bordspellen zijn die je kunt kiezen. Lees de onderstaande tekst goed door voor de top 5 beste bordspellen om cadeau te geven.

Nummer 1: Kwakzalvers van Kakelenburg

De Kwakzalvers van Kakelenburg is een tactisch en zeer verslavend bordspel waarbij 2 tot 4 personen vanaf 10 jaar mee kunnen spelen. Je gaat verschillende combinaties moeten bedenken om met eigen ingrediënten een perfect toverdrankje samen te stellen, zonder dat het drankje gaat ontploffen. Als één van de meest gekochte bordspellen kan je dit bordspel genieten van spannende én gezellige momenten samen.

Nummer 2: El Dorado

Het welbekend bordspel De zoektocht naar El Dorado is een actief spel voor heel de familie waarbij je door middel van tactische zetten door een dichtbegroeide jungle als een echte expeditieleider op zoek moet gaan naar El Dorado. Elke speler moet de juiste kaarten invullen en het ideale parcours afleggen om El Dorado als eerste te bereiken.

Nummer 3: Codenames

Dit populaire bordspel brengt een hoop gezelligheid met zich mee aangezien het spel door 2 tot 8 spelers gespeeld kan worden, waardoor je dit bordspel samen met je vrienden en gezin kunt spelen. Door het gebruik van woorden en de juiste aanwijzingen moeten de teams proberen zoveel mogelijk punten te scoren om zo te kunnen winnen.

Nummer 4: Everdell

Er kunnen zeker 10 spelers meespelen als het gaat om het welbekend bordspel Everdell, maar je kunt het spel ook samen met z’n tweeën spelen. Het gaat om een dynamisch en strategisch bouw- en worker bordspel met een bosdieren thema waarbij je op verschillende manieren punten kunt scoren.

Lees tip:  Djeco Speelgoed

Nummer 5: Paleo

Paleo is een uitdagend bordspel waarbij 2 tot 4 spelers kunnen spelen. Het gaat om een gezelschapsspel dat zich in prehistorische tijden vol gevaren afspeelt en waarbij je samen met je team als stam moet overleven door te streven naar vooruitgang. Paleo is één van de bekendste bordspellen als je samenwerking en coöperatief gedrag wilt ontwikkelen.

Wil jij een leuk bordspel cadeau geven? Bij Koning Bordspel heb je keuze uit duizenden leuke bordspellen, kaartspellen en partyspellen. Haal gezelligheid in huis met een gezelschapsspel.

De auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *