Cadeautjes
Je leest nu:

Verwen je medewerkers met een kerstpakket

0
Blog

Verwen je medewerkers met een kerstpakket

Kerstmis staat voor vrede op aarde, maar in deze tijd mag je ook je werknemers laten zien hoe blij je met ze bent. Hoe fijn het is dat zij zich het hele jaar inzetten voor jouw bedrijf of onderneming. Deze blijk van waardering kun je uiten door ze kerstpakketten cadeau te doen. De traditie van kerstpakketten gaat al vele jaren terug. Terug naar de tijd van de arme boeren die werkten voor een landheer. Met kerst mochten zij naar huis, naar hun families en kregen dan een mandje vol lekkers mee als blijk van waardering. En eigenlijk doen we dat nu nog steeds.

Op tijd beginnen

Het is elk jaar weer nadenken over wat je jouw werknemers cadeau gaat doen. Veel bedrijven beginnen hier te laat mee en moeten het dan doen met datgene dat overblijft. Wil je wel volop keuze hebben en iets kunnen geven waar jij volledig achter staat? Dan kun je maar betere op tijd hiermee beginnen. Zo rond september komen dan ook al de eerste bestellingen voor kerstpakketten en kerstcadeaus binnen. Snuffel het internet af en pluis de folders van leveranciers of groothandels uit. Zij starten vaak al vanaf september met adverteren.

Een kerstcadeau geven

In plaats van een kerstpakket wordt er ook steeds vaker een kerstcadeau aan werknemers gegeven. Zo ken ik bedrijven waar de werknemers een koffer cadeau kregen met het logo van het bedrijf erop. Erg leuk en goed voor je branding, maar misschien niet helemaal waar je werknemer op gehoopt had. Een koffer is leuk, maar om nu in je vrije tijd of tijdens je vakantie ook de hele tijd met je werkgever geconfronteerd te worden, daar zit niet iedereen op te wachten. Ook zijn er genoeg werkgevers die hun werknemers een cadeaubon schenken. Leuk, maar misschien niet erg origineel. Het welbekende kerstpakket daarentegen valt vaak wel in de smaak.

Lees tip:  Waarom zou je een grasmaaier aanschaffen?

Kerstpakketten cadeau doen

Een kerstpakket is traditie en ook erg leuk om te krijgen. Je kunt niet wachten tot je thuis bent om de doos open te maken en te kijken wat voor lekkers er allemaal in zit. Er zijn verschillende soorten kerstpakketten die je cadeau kunt doen. Zo is er het traditionele kerstpakket, waar je allemaal lekkere en mooie producten in vindt die elk gezin kan gebruiken. Maar je hebt ook de luxe pakketten met bijvoorbeeld kaas en wijn. Dit pakket wordt vaak niet gewaardeerd door de kinderen van het gezin, maar is zeker wel erg leuk voor je werknemer zelf. Welk pakket je ook kiest, zorg ervoor dat je er zelf achter staat en laat jouw waardering als werkgever spreken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *