Cadeautjes
Je leest nu:

Wat geef je die beste vriend zonder schaamrood op je kaken te krijgen?

0
Blog

Wat geef je die beste vriend zonder schaamrood op je kaken te krijgen?

Een goede vriend van je is bijna jarig. Hartstikke leuk, want dat betekent een dik feest met wat kratten bier en hapjes op tafel. Maar je kunt natuurlijk niet aankomen zonder een leuk cadeau. Hoe zorg je ervoor dat je niet de zoveelste loser bent die met een krat bier of een geschenkkaart aan komt zetten die direct aan de kant gezet wordt?

Lastig, maar niet onmogelijk. We helpen je graag verder met wat inspiratie waar jij vast nog niet aan gedacht had.

Voor de Bourgondiër: een heuse smoker!

Is die maat van je iemand die echt van lekker eten houdt en kan hij zijn weg prima vinden in de keuken? Dan is een smoker een heel vet cadeau. Het is een beetje uit de mode geraakt, maar bij Maakjeeigensfeer vind je nog steeds ontzettend leuke smokers die gemakkelijk te gebruiken zijn. Kost een paar tientjes, maar dan weet je ook zeker dat je echt wat leuks kunt geven.

Wil je het nog leuker opzetten? Spreek dan met een paar vrienden af dat zij zorgen voor het vlees, zodat de smoker direct tijdens de verjaardag al aan kan. Lekker hoor, gerookt vlees bij een biertje op de verjaardag van iemand die spontaan gelukkig is dankzij jouw cadeau!

Voor de gamer: tegoed voor de Store

Is jouw maat iemand die je met geen mogelijkheid achter Fifa weg krijgt of is het een van de topspelers van Dota die dagelijks aan het ‘trainen’ is om de echte top te bereiken? Dan is tegoed voor de console waarop je vriend speelt een heel tof idee. Dit kun je overigens gewoon aanschaffen in de betere gamingwinkels. Je krijgt dan een kaartje met een code erop, die direct ingevoerd kan worden op de console. Zo kan hij direct wat extra pakketten, uitbreidingen of extra spellen kopen. Een gewaardeerd cadeau, want wanneer het geld eenmaal op de console staat, verloopt de waarde niet. Is er ineens een spectaculaire aanbieding, dan kan je maat dankzij jouw cadeau direct toeslaan.

Lees tip:  Wat maakt een Abraham pop huren interessant? 

Een toolbox!

Is die vriend van je erg handig of is het iemand die eigenlijk achter is komen te lopen met al het onderhoud omdat er ‘geen gereedschap’ is? Ga dan eens naar de lokale bouwzaak en schaf een leuke box aan. Vooral de gecombineerde sets zijn handig, zeker wanneer je maat nog niet zoveel gereedschap heeft. Een leuke basis is namelijk gemakkelijk uit te breiden en zo weet je zeker dat het een gewaardeerd cadeau is dat goed ontvangen wordt. Tenzij je het aan je partner geeft en erbij vertelt dat hij nu echt eens aan de slag moet gaan natuurlijk.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *