Cadeautjes
Je leest nu:

Wat is de beste manier om jouw onderneming te promoten op een beurs of evenement?

0
Blog

Wat is de beste manier om jouw onderneming te promoten op een beurs of evenement?

Sta je binnenkort op een vak gerelateerde beurs of evenement? Dan is dat hét perfecte moment om jouw onderneming in de spotlight te zetten! Deze bijeenkomsten bestaan vaak uit een zeer groot aantal bedrijven waardoor het lastig kan zijn om op te vallen. Ondanks jouw innovatieve product en/of dienst kan het toch voorkomen dat je opgaat in de menigte van die tientallen, misschien honderden, ondernemingen. Wij helpen je daarom graag om inspiratie op te doen zodat jij op deze dag in het middelpunt van belangstelling staat en vele nieuwe klanten binnenhaalt!

Laat jouw stand eruit springen

Tussen al die stands is het soms lastig om op te vallen. Het is daarom allereerst belangrijk dat jouw stand een echte eyecatcher is. Bevat jouw logo een felle kleur? Gebruik het! Maak jouw stand in een opvallende huiskleur en mensen zullen geheid een kijkje komen nemen! Daarnaast zijn banners, posters en beeldmateriaal zoals foto’s en video’s ook een uitstekende manier om de aandacht van je doelgroep te krijgen. Wanneer je eenmaal kijkers en daarmee potentiële klanten getrokken hebt is het belangrijk om de aandacht van hen vast te houden. En, wanneer ze daarna doorlopen naar een andere stand, is het belangrijk dat ze je niet snel vergeten. Maar hoe zorg je daar voor?

Giveaways en premiums met jouw bedrijfslogo

Een populaire, en daarbij ook zeer effectieve, manier om te zorgen dat jouw klanten blijven plakken en je niet snel vergeten is door het uitdelen van giveaways en premiums. Iedereen vind het leuk om een onverwachts cadeau te krijgen, jij toch ook? Wanneer je besluit om dit te gaan doen op het eerstvolgende evenement is het belangrijkste dat jouw bedrijf te herkennen is aan de giveaway. Dit kan door de kleuren van jouw huisstijl in het product te verwerken, maar de beste manier is vaak toch wel om uw bedrijfslogo op het relatiegeschenk te drukken.

Lees tip:  Laat je inspireren door toffe woonstijlen en opties voor je interieurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *