Cadeautjes
Je leest nu:

Wat is het geheim van een goed kerstpakket?

0
Blog

Wat is het geheim van een goed kerstpakket?


Wil je je personeel verrassen met een kerstpakket – Kerstpakkettenplaza? Dan wil je vast weten wat het antwoord is op de vraag: ‘Wat is het geheim van een goed kerstpakket?’ Helaas, kunnen we je niet vertellen wat het enige echte goede kerstpakket is, want dat kan voor elk bedrijf anders zijn. Wat we wel kunnen doen, is je hier enkele tips geven om te ontdekken waarmee je jouw personeel met succes in de watten kunt leggen! 

1. Blijf dicht bij jezelf!
Blijf bij het kiezen van een kerstpakket dicht bij jezelf en bij waar jouw bedrijf voor staat. Zorg dat het kerstpakket aansluit op de normen en waarden van jouw onderneming. Ben je het hele jaar door bezig geweest met verduurzamen? Dan ga je geen kerstpakket geven met een niet-duurzaam karakter. Of misschien promoot jouw onderneming een gezonde levensstijl? Dan is een kerstpakket vol ongezonde voeding natuurlijk geen goed idee. Het is belangrijk om een kerstpakket niet te zien als ‘zomaar’ een cadeautje, maar als een gelegenheid om ook een belangrijke boodschap aan je personeel mee te geven. 

2. Het kerstpakket moet persoonlijke aandacht uitstralen

Wie vindt het niet leuk om een cadeau te krijgen? Daarom kijken veel mensen elk jaar weer reikhalzend uit naar hun kerstpakket. Er zijn organisaties die het kerstpakket wel eens hebben vervangen door een cadeaubon. Dit onder het mom van ‘dan kunnen mensen iets uitkiezen wat ze zelf leuk vinden’. Toch blijkt dit vaak minder impact te hebben. Werknemers voelen zich namelijk veel meer gewaardeerd als het kerstpakket persoonlijke aandacht uitstraalt. Dat bereik je niet altijd met een cadeaubon. Ga daarom op zoek naar een kerstpakket, waarin je die persoonlijke boodschap goed en oprecht kunt laten doorklinken. 

Lees tip:  Wat maakt een Abraham pop huren interessant? 

3. Maak er een ‘feestje’ van! 

Het is een goed idee om van het overhandigen van het kerstpakket een feestje te maken. Neem dit in de ruimste zin van het woord, want dit kan natuurlijk op allerlei manier. Wat van belang is, is dat het voortbordurend op bovenstaande punt, op een persoonlijke manier gebeurt. Dat kan door persoonlijk bij iedereen langs te gaan op kantoor en een praatje te maken. Je kunt ook een leuke kerstborrel organiseren en er letterlijk een feestje van maken. Is het vanwege de omstandigheden niet mogelijk om samen te komen en moet het pakket bijvoorbeeld door iemand anders afgeleverd worden? Organiseer dan een online meeting of zorg dat elke medewerker een persoonlijk berichtje bij het kerstpakket ontvangt. 

4. Kies voor een kerstpakket van kwaliteit

Werkgevers die hun personeel willen verrassen, vragen zich vaak af wat een geschikt bedrag is voor een origineel kerstpakket. Er zijn al mooie kerstpakketten van € 30 tot € 40. De gemiddelde prijs voor een kerstpakket ligt rond de € 50. Mag het wat luxer en duurder, dan zijn er zelfs pakketten van € 150. Het hangt van jouw soort bedrijf, het aantal medewerkers en je budget af, wat voor jou een goede keuze is. We raden in ieder geval aan om voor kwaliteit te kiezen. Veel voor weinig geld is meestal een minder goede keus, dan minder maar van goede kwaliteit. Door met al deze punten rekening te houden, vind je gemakkelijker het juiste kerstpakket! 

De auteur

kaiiestan82 is een bekende blogger die regelmatig nieuws deelt in allerlei segmenten. Volg mij voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *