Cadeautjes
Je leest nu:

Zelf een cadeau maken voor de babyshower!

0
Blog

Zelf een cadeau maken voor de babyshower!

Het plannen van een babyshower voor de aankomende moeder is leuk, maar vergt ook veel creativiteit. Je wilt toch vaak ook nog een leuke activiteit hebben om te doen tijdens de babyshower. Er zijn dingen die je niet genoeg kan hebben als moeder. Zo ook bijvoorbeeld bijtringen en speenkoorden. Deze zijn natuurlijk ook perfect zelf te maken met de siliconen kralen van jootjeshaakcadeautjes.nl. We vertellen je hoe!

Creatieve babyshower

Tijdens een babyshower draait natuurlijk alles op de moeder en het kindje dat op komst is. Een babyshower kun je vullen met lekkere hapjes en leuke spelletjes, maar het is nog leuker om ook wat creatiefs te maken voor de kleine. Zo is er ook meteen een tastbare herinnering gemaakt. Zo kan het leuk zijn om rompertjes te versieren, een babygym zelf te maken of dus een leuke speenkoord te maken. Je kunt hier natuurlijk ook een combinatie van maken en met de groep verschillende dingen te knutselen. Bij jootjeshaakcadeautjes.nl kun je hier van alles voor vinden om dit helemaal leuk te maken.

Siliconen kralen

Als je zelf aan de slag gaat met het maken van baby- en kinderproducten zijn siliconen kralen echt een must-have. Er zijn zoveel verschillende soorten, kleuren en mogelijkheden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt ze gebruiken voor bijvoorbeeld speenkoorden, bijtringen, wagenspanners en sleutelhangers. Zo kan iedereen iets anders maken tijdens de babyshower. Er zijn siliconen letterkralen, alle mogelijke kleuren en leuke poppetjes en figuurtjes. Je kunt ze dan ook leuk gebruiken om bijvoorbeeld een babygym fraaier te maken of het snoer aan te kleden waar de figuurtjes aan komen te hangen. Je kunt er bijvoorbeeld leuke letterkralen toevoegen om er een uniek en persoonlijk cadeau van te maken.

Lees tip:  Zo kom je van bepaalde sok irritaties af

Veiligheid

Voor kinderen en vooral baby’s is het natuurlijk belangrijk dat het veilig is. Baby’s gaan op ontdekkingstocht en steken alles in hun mond. Met de siliconen kralen hoef je je hier geen zorgen om te maken. Ze zijn namelijk 100% BPA-vrij. Ze zijn chemisch veilig getest, wat ze perfect maken voor een kindje met bijtbehoefte. Ze worden goedgekeurd voor het veilig kunnen bijten en voelen zacht en comfortabel aan voor je kindje. Ze hebben ook geen sterke geur en smaak. Zo kun je ze verwerken in elke creatieve ingeving die je hebt, zonder je zorgen hoeft te maken om je kleintje. Zo lang je met veilige materialen werkt en het allemaal goed vast zit, kun je iets prachtigs maken. Wil jij dat ook? Kijk dan eens online bij een kralenwinkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *