Cadeautjes
Je leest nu:

Zonnebril bedrukken met logo

0
Blog

Zonnebril bedrukken met logo

Het bedrukken van zonnebrillen met bedrijfslogo is enorm populair. Het is een zeer geschikt cadeau om te geven aan relaties en collega’s. Het voordeel aan zonnebrillen is dat ze lang mee gaan en ‘tijdloos’ zijn. Daarnaast is een zonnebril met bedrukking van bedrijfsgegevens goed voor de naamsbekendheid van het bedrijf. Door de zonnebrillen weg te geven aan relaties en collega’s creëert u een grote bereikbaarheid van uw merk, een unieke promotie. De zonnebrillen kunt u personaliseren naar uw wens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de zonnebril te bedrukken met bedrijfslogo of website. U kunt de huisstijl van uw bedrijf laten terugkomen op de zonnebril.

Zonnebril bedrukken op verschillende manieren

U kunt de zonnebril op verschillende manieren bedrukken. Het is mogelijk om uw bedrijfsgegevens te bedrukken op de pootjes of op de glazen. Het is echter wel gebruiksvriendelijker om het pootje te bedrukken in plaats van de glazen. Ook op het pootje is het bedrijfslogo goed zichtbaar. Toch kan het voor bepaalde festiviteiten natuurlijk leuk zijn om een zonnebril te dragen met bedrukking op de glazen. Zo valt uw bedrijfslogo zeer goed op. Tegenwoordig ziet u steeds meer zonnebrillen met bedrukking op festivals. De opdruk van de zonnebrillen wordt gedaan door middel van tampondruk. Dit zorgt voor een kwalitatieve bedrukking waardoor de zonnebril lang mee kan. De zonnebrillen kunnen gedrukt worden naar uw wens. Zo kunt u het bedrijfsdesign terug laten komen op de bril. 

Relatiegeschenken laten bedrukken bij Supreme Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw relaties of collega’s? Supreme Relatiegeschenken is een betrouwbare partner met een ruim assortiment relatiegeschenken. Naast zonnebrillen kunt u bij Supreme Relatiegeschenken bijvoorbeeld ook petten, tassen en glazen laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Aan de hand van een paar stappen kunt u uw relatiegeschenk laten bedrukken. Voordat Supreme Relatiegeschenken het relatiegeschenk gaat bedrukken, ontvangt u eerst een gratis digitale proefdruk. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het relatiegeschenk in de werkelijkheid eruit komt te zien. Vervolgens zorgt Supreme Relatiegeschenken ervoor dat de producten bedrukt worden en snel worden geleverd. U kunt uw relaties of collega’s verrassen met een relatiegeschenk bedrukt met het bedrijfslogo of een slogan. 

Lees tip:  Een kerstpakket bestellen: drie redenen waarom u dit jaar online gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *