Cadeautjes
Je leest nu:

Het aanpakken van een vermoeide blik

0
Uiterlijke verzorging

Het aanpakken van een vermoeide blik

De traangoot opvullen is een behandeling waarmee donkere kringen of wallen onder de ogen kunnen worden weggehaald. Veel mensen associëren wallen onder de ogen met vermoeidheid. De oplossing beweren ze, zou dan liggen bij een betere nachtrust gedurende een lange periode in plaats van een cosmetische ingreep. De oorzaak staat niet altijd vast, bij sommige mensen zijn de wallen onder hun ogen namelijk genetisch bepaald, in dit geval gaat een gezondere levensstijl deze mensen niet verder helpen. Ouderdom heeft ervoor gezorgd dat collageen is afgenomen waardoor de huid onder de ogen minder elastisch is en daarnaast zakt het vet naar onder waardoor de traangoot dieper wordt.

Een traangoot behandeling 

 Het is mogelijk om tijdelijk van deze wallen af te komen door de traangoot te laten vullen met hyaluronzuur. Dit is een natuurlijk zuur dat de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. Dit werkt dus maar voor een bepaalde tijd omdat de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam weer af neemt. Maar de periode na de behandeling ziet de huid er op zijn best uit. 

Een behandeling kan binnen een half uurtje klaar zijn. Het hele proces duurt iets langer omdat er altijd een gesprek aan vooraf gaat waarbij de ingreep wordt besproken en je geadviseerd wordt over jouw situatie. Doordat er bovendien een verdoving samen met het hyaluronzuur wordt ingespoten is de behandeling pijnloos. 

De resultaten van de behandeling 

Het resultaat is soms meteen zichtbaar en anderen moeten er even op wachten, zo is te lezen op www.yourface.nl  .Het beste resultaat is bij iedereen zichtbaar na twee weken. Gedurende een half jaar en soms zelfs langer dan een jaar blijf je de positieve effecten van de behandeling zien. 

Lees tip:  Alles wat je moet weten over shampoo bars

Bijwerkingen komen bijna niet voor, maar je kunt voor de zekerheid beter niet teveel aan de plek zitten, of naar de sauna of zonnebank gaan. De traangoot is namelijk vaak nog wel kwetsbaar.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *